To je to što me zanima!

"Nećemo biti teret nikome, to pišu jeftine novine i tabloidi!"

Milanović je istaknuo kako Hrvatska neće nikome biti teret. Kao primjer je naveo saveznu pokrajinu Sasku, koja je imala problema, ali je 'taj trend uspjela promijeniti'
Vidi originalni članak

Premijer Zoran Milanović je u četvrtak u Leipzigu bio na svečanosti povodom 150. godišnjice postojanja njemačkog SDP-a te se osvrnuo i na pisanje Bilda kako će Hrvatska nakon ulaska u Europsku uniju biti "sljedeće groblje milijardi". Premijer je rekao da takve stvari pišu tabloidi i jeftine novine, javlja Jutarnji list.

Milanović je istaknuo kako Hrvatska neće nikome biti teret. Kao primjer je naveo saveznu pokrajinu Sasku, čiji je najveći grad upravo Leipzig i koja je imala ogromne gospodarske probleme prenesene iz bivše Istočne Njemačke, "ali je upornim radom taj trend promijenila". 

Idi na 24sata

Komentari 74

  • DavorMilaković 25.05.2013.

    pa je zamijenio šalabakter a trenutno on i nesposobna vlada je največi teret i samo nas vode ispod dna

  • Hasenfefer 24.05.2013.

    pa nećemo mi sanirati EU jer su tam neke NEMAĆKE I AUDStrijske banke davale GRCIMA šakom i kapom a znale su da ovima nakraj pameti nije da vrate tu LOvu. tak da mislim da ništ od toga Uostalom, koja je sličnost između ISLANDA i HRVATSKE. Osim Kaj Island ima ZERP, već je opljačkal pohotne Engleziće i Nizozemce i pokojeg Francuza..... Normalno, oni su dobili samo postotak za pranje novca koji se skrival od poreznika, ali to nije važno.... Važno je da VLADA ISLANDA misli. Na kraju krajeva njezini građani su je NATO prisilili referendumom, da neće vratit lovu pohotnicama... Vrijeme da i naša VLADA počinje slušati SVOJ HRVATSKI narod. dajoj narod ne bi uši trebal očistit.

  • ivanfilip 24.05.2013.

    Neka im je "naš Zoki" pokazal! Kaj tamo nako groblje besmislenih riječi,fraza ,fušerskih novinarčića i priučenih Nostradamusa imaju nama kaj govoriti!! Neka si im ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare