To je to što me zanima!

'Neću dopustiti da se mojoj Vladi lijepe etikete korupcije...'

Premijer Andrej Plenković na prvom Odboru za Ustav predstavio je Ivana Malenicu kao novog ministra uprave te Davora Božinovića i Zdravka Marića za potpredsjednike Vlade
Vidi originalni članak

Tijekom Plenkovićeva predstavljanja novih ministara u Vladi, izbila je svađa između njega i SDP-ova Peđe Grbina. Plenković se, govoreći o rekonstrukciji Vlade, najprije nije mogao sjetiti svih ministarstava koje je osvježio novim ljudima. 

- Mi nismo sud i, za razliku od vas iz oporbe, ja nikada neću reći da je netko kriv. Znam što je kategorija presumpcije nevinosti. Nikada, ni u jednom trenutku, nikome neću dopustiti da lijepi mojoj Vladi etikete koje imaju veze s korupcijom. Možete me mrziti, kao neki od vas koji ovdje sjede, no nikada neću dozvoliti da mi lijepite ove etikete - poručio je Plenković.

ANDREJ PLENKOVIĆ: 'Spremni smo za glasovanje o ministrima, većina je stabilna'

Grbin mu je odgovorio kako mu ne lijepi on etikete korupcije. 

- Epitet korupcije zalijepili su vam Kuščević, Tolušić, Žalac i Marić. Mi bi voljeli s vama se nadmetati programima, no s HDZ-om je to nemoguće, s vama korupcija uvijek dolazi u prvi plan - rekao je Grbin. 

Premijer Andrej Plenković na prvom Odboru za Ustav predstavio je Ivana Malenicu kao novog ministra uprave te Davora Božinovića i Zdravka Marića za potpredsjednike Vlade. 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • ain stein 20.07.2019.

    Malo manja od tebe......

  • ain stein 20.07.2019.

    Nitko nesmije da ljepi etikete o korupciji stranci koja je optuzena i osudena kao lopovsko kriminalna zlocinacka organizacija......

  • ain stein 20.07.2019.

    A zbog cega su onda smjenjeni ti ministri?

Komentiraj...
Vidi sve komentare