To je to što me zanima!

Nedaleko Čapljine opljačkan trgovac devizama iz Metkovića: Lopovi mu oteli 75.000 eura

Dvije nepoznate osobe opljačkale su danas ujutro južno od Čapljine u BiH hrvatskog državljanina iz Metkovića, izvijestila je policija. Lokalni mediji navode da se radi o trgovcu devizama i da su mu oteli oko 75.000 eura
Vidi originalni članak

 D.J. (56) iz Metkovića prijavio je policiji u Čapljini da je njegovo vozilo jutros oko 07.00 sati, nedaleko stadiona Nogometnoga kluba GOŠK-a u mjestu Gabeli, presrelo drugo vozilo te se s njim sudarilo, nakon čega je sletio sa ceste, naveo je MUP Hercegovačko-neretvanske županije.

ODVJETNIK: ONI SU NEDUŽNI Uhitili provalnike s hrvatskim putovnicama u Španjolskoj. Dio su bande koja pljačka po zemlji?

Dvojica razbojnika su ga zatim izvukli iz vozila, pretukli ga te mu uzeli torbu s bosanskohercegovačkim markama i drugim devizama.
Mediji navode da je u torbi bilo 140.000 maraka (oko 70.000 eura) te oko 4.750 eura, a da je D.J. trgovac devizama.

Nedugo nakon što je razbojstvo prijavio policiji policijske ophodnje su hitno upućene na lice mjesta. Nedaleko mjesta zločina su pronašli zapaljeno vozilo s kojim je izvedena pljačka.

TROJICA OKRIVLJENIKA Osijek: Zbog pljačke 770.000 kuna i ranjavanja zaštitara osuđeni na dugotrajni zatvor
MUP HNŽ-a navodi da policija traga za počiniteljima te provodi očevid, a istragom rukovodi županijsko tužiteljstvo sa sjedištem u Mostaru.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 2 x general 16.03.2021.

    ercegovci delaju, navek

  • NA ROBIJU 15.03.2021.

    vratili su si kamate

  • 33beg33 15.03.2021.

    koliko znam da u hr ne postoji zanimanje trgovac devizama,sad ga treba provjeriti porezna a carinike i policajce koji takve svercere pustaju preko granice treba suspendirati,zna se koliko smije prenijeti novca,dok normalnim ljudima uzimaju kg mesa,sira ili lit rakije,veliki prolaze sa milijunima kn,e to je stvarnost lijepe nase,pogledaj te kontejnere na graničnom prijelazu gradiška sto sirotinji uzmu a kasnije podijele,žalosno ali istinito

Komentiraj...
Vidi sve komentare