To je to što me zanima!

'Neka HDZ traži odgovornost u HNS-u, oni su im podružnica'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Policija nije organizator i nema odgovornosti na tome da bi pregledavali travu. Da bi to trebala raditi obavještajna agencija, ta tvrdnja je još veća glupost, kaže ministar
Vidi originalni članak

Da pišem i govorim na Facebooku je moje pravo. Sloboda drugog čovjeka je moja sloboda i mene neće nitko cenzurirati, rekao je ministar policije Ranko Ostojić u subotu u Zagrebu gdje je prisustvovao Gay Prideu. Tako je komentirao svoju izjavu koju je objavio na Facebooku vezano uz kukasti križ koji je osvanuo na travnjaku Poljuda.

- Policija nije organizator toga dakle nema odgovornosti na tome da bi pregledavali travu. Da bi to trebala raditi obavještajna agencija, ta tvrdnja je još veća glupost. Neka organizatori, oni koji koketiraju s ustaštvom, neonacizmom neka se sjete  svega onoga što se događa već godinama. HNS je podružnica s tri četvrtine članova HDZ-a. Neka HDZ odgovornost traži u HNS-u - rekao je Ostojić. 


Idi na 24sata

Komentari 241

  • PRCO 15.06.2015.

    Ako je hdz podruznica hnsu onda sta cekas ministre apsi ak si frajer

  • najiram 10 15.06.2015.

    znači ostojiću HNS stoji iza kukastog križa...to znaći da je sve to u režiji kuku klana ili ti ga kukurikavaca...koji prema rijećima stipe mesiča moraju antifašističku borbu podići na viši nivo...ili možda se ne usudite zaustaviti desničare koji glume ljevičare...

  • konandra 14.06.2015.

    "NESLUŽBENO: Policajac osumnjičen za kukasti križ na Poljudu - Pokaže li se ova, za sada neslužebena, informacija da je prvi osumnjičeni za poljudsku svastiku pripadnik MUP-a, bit će to novi udarac za već načetog ministra Ranka Ostojića. Dok su se svi ostali političari, od Predsjednice i premijera, do oporbenih čelnika i sportaša, zgražali i osuđivli kukastih križ na splitskom travnjaku, Ostojić se sprdao i putem facebooka svađao s oponentima. Ismijavao je i sprdao se s organizatorima utakmice, a on je prva osoba koji bi trebala spriječiti da se takve stvari ne događaju. Ostojićevi suradnici kažu da ministar nakon podneva svima govori Vi, ali ne zbog poštovanja nego jer vidi dvojicu. Vikendom vjerojatno pomakne satnicu pa počme ranije. U subotu popodne napao je HDZ jer je, po Ostojićevim izjavama, HNS podružnica HDZ-a."

Komentiraj...
Vidi sve komentare