To je to što me zanima!

'Neka poduzeća mogla bi biti ponuđena putem javne ponude'

Predstojnik Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom (DUUDI) Tomislav Boban rekao je da se mora krenuti u privatizaciju, ali da to neće biti strateška poduzeća
Vidi originalni članak

Predstojnik Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom (DUUDI) Tomislav Boban rekao je da se mora krenuti u privatizaciju, ali da to neće biti strateška poduzeća kako su to danas pisali portali.

Gostujući u Dnevniku 3 HRT-a najavio je da bi eventualno neka od tih poduzeća mogla biti ponuđena građanima putem javne ponude po modelu HT-a. 

Rekao je i kako su pokrenute neke incijative da tvrtke otkupe manjinske udjele koji su u vlasništvu države, ali su tu imali samo djelomičan uspjeh. 

Naglasio je i kako nitko nemože rasprodavati državno blago.
 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • bajica1009 23.04.2016.

    Hrvatske vode, šume, janaf, plina cro isl neće biti u javnom natječaju jer već su određeni "Oni koji su to zaslužili" da postanu vlasnici rvackih firmi, ono što je devastirano i opljačkano ponuditi će u javnom natječaju.

  • mibu 23.04.2016.

    Evo domoljubi opet u akciji.

  • bajica1009 22.04.2016.

    ŠTA je nestalo nacionalnog dostojanstva i sada kako kažu"PRODAJU NACIONALNO SREBRO I ZLATO" i od ove crno obojane domoljubno-crkvene tvorevine se nije moglo ništa ni očekivati, ideologija pavelića na dijelu prodaj sve samo da imaš vlast, umotali su zemlju u crno slijedi novo preslagivanje od strane guvernatora stranih banaka za koju godinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare