To je to što me zanima!

Nekad je bio 'šonjo', a sad živi s dvije djevojke i traži si treću

Britanac Adam Lyons nekad je bio štreber kojeg žene nisu gledale. Sada je postao ekspert koji na YouTubeu daje savjete kako upoznati žene. On živi s dvije žene
Vidi originalni članak

Adam Lyons (34) nedavno je dobio dijete, malenog Dantea kojeg je rodila Brooke Shedd (26) . On i Jane Shalakhova (25) , njegova druga djevojka bili su presretni. Kao i maleni Oliver (5), sin Brooke iz prijašnje veze.

Ova neobična obitelj živi u Los Angelesu gdje su Adam i Brooke preselili zbog ljubavi prema Jane. Ona je sada treći roditelj bebi, a Adamove žene su presretne jer će malenog kao i starijeg sina odgajati dvije mame.

- Mi smo kao i svaka druga obitelj, samo što će našu djecu odgajati jedan tata i dvije mame. Dante i Oliver će odrastati gledajući kako njihovi roditelji žive u zajednici punoj ljubavi i nježnosti - kaže Adam koji je odrastao u Londonu, a kao srednjoškolac nije imao sreće s djevojkama.

"Čitao sam knjige o ženskoj psihologiji"

- Povukao sam se u sebe i ostajao kod kuće po cijele dane. No, kad sam s 25 godina radio kao domar odlučio sam da nekako moram doći do žena. Čitao sam knjige o ženskoj psihologiji i o tome kako osvojiti ženu, kako biti više privlačan - prisjeća se Adam vremena kad mu je napokon krenulo s ljepšim spolom.

Nakon nekog vremena postao je tako jako vješt u zavođenju žena da je započeo karijeru kao "dating coach".

Uskoro je Adam postao toliko popularan i stalno okružen zavodljivim ženama da nije mogao vjerovati da mu se to zaista događa.

- Nakon što sam bio štreber samotnjak cijeli život odjednom sam počeo živjeti stilom života Hugha Hefnera . U jednom trenutku bio sam u vezi sa 14 žena odjednom - ističe Adam koji se ipak nakon određenog vremena odlučio smiriti jer se 2007. godine ludo zaljubio u Alexandru, svoju bivšu suprugu. Nakon godinu dana veze vjenčali su se i preselili u Alexandrin rodni Teksas. No nakon tri godine veze sve je počelo pomalo ići nizbrdo jer je Adam htio djecu, a njegova supruga ne. Odlučili su ipak ostati u braku, ali si dati slobodu da imaju seksualne veze i s drugim ženama.

Druge žene mu je preporučila njegova supruga

Tako su upoznali i biseksualku Brooke koja se Adamu odmah svidjela, a koju mu je preporučila upravo njegova žena.

- I ona je upoznala nekoga tko joj se jako sviđao pa smo se 2012. odlučili razvesti. Ja sam odselio s Brooke i njezinim sinčićem i iako smo oboje bili sretni što smo zajedno nismo htjeli imati potpuno monogamnu vezu - priča Adam.

On i Brooke najčešće su spavali zajedno sa ženama koje su im privlačne. No odlučili su pronaći jednu koja će im se trajno pridružiti. I tada su u jednom noćnom klubu upoznali fotografkinju Jane.

- Znao sam da je jedinstvena od prvog trenutka kad sam je upoznao. Nas troje smo 'kliknuli' čim smo započeli razgovor - kaže Adam.

Uživaju u životu u troje

- Ona je jako zabavna i vrlo inteligentna. Odmah su iskre počele frcati - dodala je Brooke, a biseksualnoj Jane, koja je prije toga bila samo u monogamnim vezama, par se također jako svidio. Nitko od njih nije htio odmah uletavati u vezu pa su se poseksali tek na trećem izlasku. Uskoro su se zaljubili.

- Jane je također odmah zavoljela mog sina Olivera i on nju. Oni se tako super slažu, ona mu dođe kao neka otkačena teta - ističe Brooke.

Početkom 2014. godine Adam i Brooke preselili su se u Los Angeles da budu bliže Jane koja tamo radi.

- I ja planiram imati djecu za nekoliko godina, a kako se sad maleni Dante rodio to će mi biti dobra praksa - govori Jane te ističe kako su se svi podijelili oko kućanskih poslova, a imaju i svoje dane za intimno druženje.

Nekad Adam i Jane idu na romantičnu večeru, zatim Brooke i Jane idu u galeriju na izložbu... Ali ipak s vremena na vrijeme trojac izađe vani i svi zajedno imaju seks s nekom djevojkom koja im se svidi. Zato su odlučili ako im se netko jako svidi da bi se mogao pridružiti u njihovu malu sretnu zajednicu.

Idi na 24sata

Komentari 152

  • Tvigi_1 16.04.2015.

    koje tablete pije ???

  • varešak 16.04.2015.

    Bio šonjo,sada je šonjo na kvadrat.

  • LebronPetrovic 15.04.2015.

    Ajde molim te, meni dosta da mi jedna kvoca !

Komentiraj...
Vidi sve komentare