Obavijesti

News

Komentari 152

Nekad je bio 'šonjo', a sad živi s dvije djevojke i traži si treću

Nekad je bio 'šonjo', a sad živi s dvije djevojke i traži si treću
2

Britanac Adam Lyons nekad je bio štreber kojeg žene nisu gledale. Sada je postao ekspert koji na YouTubeu daje savjete kako upoznati žene. On živi s dvije žene

VIDEO

Adam Lyons (34) nedavno je dobio dijete, malenog Dantea kojeg je rodila Brooke Shedd (26) . On i Jane Shalakhova (25) , njegova druga djevojka bili su presretni. Kao i maleni Oliver (5), sin Brooke iz prijašnje veze.

Ova neobična obitelj živi u Los Angelesu gdje su Adam i Brooke preselili zbog ljubavi prema Jane. Ona je sada treći roditelj bebi, a Adamove žene su presretne jer će malenog kao i starijeg sina odgajati dvije mame.

- Mi smo kao i svaka druga obitelj, samo što će našu djecu odgajati jedan tata i dvije mame. Dante i Oliver će odrastati gledajući kako njihovi roditelji žive u zajednici punoj ljubavi i nježnosti - kaže Adam koji je odrastao u Londonu, a kao srednjoškolac nije imao sreće s djevojkama.

VIDEO

"Čitao sam knjige o ženskoj psihologiji"

- Povukao sam se u sebe i ostajao kod kuće po cijele dane. No, kad sam s 25 godina radio kao domar odlučio sam da nekako moram doći do žena. Čitao sam knjige o ženskoj psihologiji i o tome kako osvojiti ženu, kako biti više privlačan - prisjeća se Adam vremena kad mu je napokon krenulo s ljepšim spolom.

Nakon nekog vremena postao je tako jako vješt u zavođenju žena da je započeo karijeru kao "dating coach".

Uskoro je Adam postao toliko popularan i stalno okružen zavodljivim ženama da nije mogao vjerovati da mu se to zaista događa.

- Nakon što sam bio štreber samotnjak cijeli život odjednom sam počeo živjeti stilom života Hugha Hefnera . U jednom trenutku bio sam u vezi sa 14 žena odjednom - ističe Adam koji se ipak nakon određenog vremena odlučio smiriti jer se 2007. godine ludo zaljubio u Alexandru, svoju bivšu suprugu. Nakon godinu dana veze vjenčali su se i preselili u Alexandrin rodni Teksas. No nakon tri godine veze sve je počelo pomalo ići nizbrdo jer je Adam htio djecu, a njegova supruga ne. Odlučili su ipak ostati u braku, ali si dati slobodu da imaju seksualne veze i s drugim ženama.

Druge žene mu je preporučila njegova supruga

Tako su upoznali i biseksualku Brooke koja se Adamu odmah svidjela, a koju mu je preporučila upravo njegova žena.

- I ona je upoznala nekoga tko joj se jako sviđao pa smo se 2012. odlučili razvesti. Ja sam odselio s Brooke i njezinim sinčićem i iako smo oboje bili sretni što smo zajedno nismo htjeli imati potpuno monogamnu vezu - priča Adam.

On i Brooke najčešće su spavali zajedno sa ženama koje su im privlačne. No odlučili su pronaći jednu koja će im se trajno pridružiti. I tada su u jednom noćnom klubu upoznali fotografkinju Jane.

- Znao sam da je jedinstvena od prvog trenutka kad sam je upoznao. Nas troje smo 'kliknuli' čim smo započeli razgovor - kaže Adam.

Uživaju u životu u troje

- Ona je jako zabavna i vrlo inteligentna. Odmah su iskre počele frcati - dodala je Brooke, a biseksualnoj Jane, koja je prije toga bila samo u monogamnim vezama, par se također jako svidio. Nitko od njih nije htio odmah uletavati u vezu pa su se poseksali tek na trećem izlasku. Uskoro su se zaljubili.

- Jane je također odmah zavoljela mog sina Olivera i on nju. Oni se tako super slažu, ona mu dođe kao neka otkačena teta - ističe Brooke.

Početkom 2014. godine Adam i Brooke preselili su se u Los Angeles da budu bliže Jane koja tamo radi.

- I ja planiram imati djecu za nekoliko godina, a kako se sad maleni Dante rodio to će mi biti dobra praksa - govori Jane te ističe kako su se svi podijelili oko kućanskih poslova, a imaju i svoje dane za intimno druženje.

Nekad Adam i Jane idu na romantičnu večeru, zatim Brooke i Jane idu u galeriju na izložbu... Ali ipak s vremena na vrijeme trojac izađe vani i svi zajedno imaju seks s nekom djevojkom koja im se svidi. Zato su odlučili ako im se netko jako svidi da bi se mogao pridružiti u njihovu malu sretnu zajednicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 152
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.