To je to što me zanima!

Neki u Americi koriste lijek za životinje protiv korone: 'Niste konj. Niste krava. Prestanite!'

Iz FDA poručuju kako Ivermectin ne služi liječenju i prevenciji korone i pozivaju ljude da prestanu koristiti lijekove za životinje od kojih se moguće otrovati
Vidi originalni članak

Američka agencija za hranu i lijekove FDA poslala je ozbiljno upozorenje ljudima da prestanu koristiti veterinarske lijekove za liječenje korone nakon što su zaprimili više prijava o hospitalizacijama ljudi koji su uzimali lijek Ivermectin koji je namijenjen konjima, prenosi NBC.

- Niste konji. Niste krave. Ozbiljno, svi. Prestanite - napisali su iz FDA na Twitteru i objasnili zašto ovaj lijek može biti opasan za ljude.

Ivermectin nije protuvirusni lijek i inače se koristi za liječenje ili spriječavanje parazitskih oboljenja kod životinja.

- Ovi lijekovi za životinje često su visoko koncentrirani jer se koriste za velike životinje poput konja i krava, koje mogu težiti puno više od čovjeka. Tako velike doze mogu biti vrlo otrovne za ljude - upozorava FDA.

Postoje tablete Ivermectina koje je FDA odobrila za ljude, ali se one značajno razlikuju po sastavu od onih životinjskih i koriste se uglavnom za stanja uzrokovana parazitskim crvima, ušima te kožnim bolestima. 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • maks 1991 25.08.2021.

    znači ok je sam su uzeli preveliku dozu

  • 24.08.2021.

    Ovo je također vrlo čvrsto stajalište. "Program masovnog cijepljenja ... nije u stanju stvoriti imunitet stada". Ako je to istina, nema nade za kraj pandemije COVID -a. Što je rješenje? Bossche je identificirao nužnu alternativu trenutnim naporima cijepljenja. On glasi: "Ovaj prvi kritični korak može se postići samo ako se program masovnog cijepljenja odmah zaustavi i zamijeni širokom upotrebom antivirusnih kemoprofilaktičkih lijekova, dok se istovremeno velika zdravstvena sredstva posvećuju ranom liječenju Covida s više lijekova. -19 bolest. ”To se odnosi na protokole ranog kućnog / izvanbolničkog liječenja koji se temelje na jeftinim, sigurnim i potpuno odobrenim generičkim lijekovima kao što su ivermektin i hidroksiklorokin; oni djeluju i kao preventivni agensi. Pandemijska greška sadrži mnogo podataka i savjeta o ovom pristupu liječenju..

  • Usora1 24.08.2021.

    a otkud ovaj zna da nisu konji?

Komentiraj...
Vidi sve komentare