To je to što me zanima!

Nella Slavica nova ravnateljica NP Krka: 'To je stvar ministra'

Na natječaj se prijavilo šest kandidata, među kojima su kao favoriti slovile Josipa Rimac, državna tajnica u Ministarstvu uprave te Sanja Jakelić, ravnateljica šibenske Opće bolnice
Vidi originalni članak

Nella Slavica (HDZ) nova je ravnateljica Nacionalnog parka Krka i na toj će poziciji zamijeniti Krešimira Šakića (SDP) koji je, baš kao i ona, prije toga bio ravnatelj šibenskog Studentskog centra.

Na natječaj se prijavilo šest kandidata, među kojima su kao favoriti slovile Josipa Rimac, državna tajnica u Ministarstvu uprave te Sanja Jakelić, ravnateljica šibenske Opće bolnice. 

- Ostat ću dosljedan dosadašnjim izjavama i samo reći da je ova priča stvar ministra i da se u to ne miješam - rekao je jutros predsjednik HDZ-a Šibensko-kninske županije Nediljko Dujić koji je, priča se po stranačkim kuloarima, i naložio Slavici da se javi na natječaj za Krku, piše Šibenik.in. 

Obje protukandidatkinje izjavile su za šibenski portal da nisu iznenađene ni razočarane te da vjeruju da je ministar Ćorić odabrao onog kandidata kojeg smatra najboljim. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Zorba 08.02.2019.

    A meni je za, puno mi je za ca ni izabrana ruralna lipotica Rimac, pa joj se rimuje s dosadasnjim malverzacijama

  • POTPEC 08.02.2019.

    Nije bitno jesi li sposoban, ali je itekako bitno jesi li podoban. Ovoj ministar preporučuje da se prijavi. Znali su da biranjem Josipe Rimac svima daju na znanje da je sve namješteno, a ovako bar su to malo ublažili...A partiji nije bitno ko vlada, jer ionako se zna da će vladati kako oni kažu.

  • mily 08.02.2019.

    kažu da je dosadašnji bio sposoban, ali što mu vrijedi, nije podoban

Komentiraj...
Vidi sve komentare