To je to što me zanima!

Nema ga 25 godina: Marijan nikad nije vidio ni zagrlio sina

Mališana nikad nije vidio jer su ga isti dan oteli dojučerašnji kolege Srbi kojima je vjerovao. Uperili su mu pištolje u glavu, razoružali ga i odveli u četnički štab...
Vidi originalni članak

Policajac Marijan Petrovečki 18. kolovoza 1991. suprugu Katicu odvezao je u rodilište Pakračke bolnice gdje mu je rodila sina.

 

POGLEDAJTE VIDEO:

Mališana nikad nije vidio jer su ga isti dan oteli dojučerašnji kolege Srbi kojima je vjerovao. Uperili su mu pištolje u glavu, razoružali ga i odveli u četnički štab u Bijelu. Mjesec dana je proveo u logoru gdje su ga mučili i izgladnjivali, a onda mu se gubi svaki trag.

Marijan nikad nije vidio niti poljubio sina koji nosi njegovo ime. Njegova majka Blanka (76) i brat Božidar (52) već 25 godina za njim bezuspješno tragaju.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • lav24 22.02.2020.

    Pupovac javi se!!

  • TONI 1_1 26.01.2017.

    Sjecam se jos dok je gosp.Ivica Kostovic rekao da nema medjusobnih priznanja sa Srbijom dok se na sazna za svakog nestalog Hr.branitelja.Zar i nakon 25 godina to nije a izleda nece ni biti reseno.TO PITANJE STAVITI KAO PRVI UVJET SRBIJI,naravno pomoci u pronalazenju nestalih i na nasim prostorima bez obzira o kome se radi.Bol svake majke je ista.

  • Miloš Milosavljevic 07.12.2016.

    A danas godisnjica ubistva porodice Zec. O tome nista?

Komentiraj...
Vidi sve komentare