To je to što me zanima!

'Nema razloga da se nagodinu ne plinoficira rafinerija Brod'

Građani u Slavonskom Brodu u posljednje vrijeme pogođeni su nizom ekscesa, od onog ekološkog incidenta preko ove situacije. Učinit ćemo sve da dođe do plinifikacije, kaže Ćorić...
Vidi originalni članak

Ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić prije sjednice Vlade poručio je kako nema razloga da do kraja sljedeće godine ne dođe do plinifikacije rafinerije Brod. 

- Građani u Slavonskom Brodu u posljednje vrijeme pogođeni su nizom ekscesa, od onog ekološkog incidenta preko ove situacije. Učinit ćemo sve da dođe do plinifikacije kako bi se barem jedan problem građana riješio. Riječ je o zagađenju zraka - kazao je.  

EKSPLOZIJA U RAFINERIJI Uzrok je kvar na postrojenju? Radnici su spriječili katastrofu

Podsjetimo, u utorak navečer došlo je do eksplozije u jednom pogonu rafinerije u Bosanskom Brodu. Nakon toga izbio je požar koji su vatrogasci nakon manje od sat vremena uspjeli staviti pod kontrolu.

Događaj je uznemirio stanovnike oba Broda. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • VisokoToksični 12.10.2018.

    Vidim...naučio si i ti dobrano lagati! Osim što je cijela Hrvatska energetski obnovljena i plinoficirana,nema razloga da ne bude i rafinerija. Majko moja,što me rodi!

  • 11.10.2018.

    Rafinerija će i dalje prerađivati sirovu naftu kakvu i danas prerađuje jer se benzin, dizel, baze za ulja........ i drugi proizvodi dobivaju iz sirove nafte.

  • KoYon 11.10.2018.

    osim što mi ni na koji način ne možemo utjecati na to

Komentiraj...
Vidi sve komentare