To je to što me zanima!

Nema se, prodaje se: Zoran Mamić za vilu od 600 kvadrata u Markuševcu traži 15 mil. kn

Kako doznajemo, trener Dinama prodaje vilu u podsljemenskoj zoni za gotovo dva milijuna eura. Vila od 600 kvadrata je u Markuševcu na zemljištu od 3600 kvadrata.
Vidi originalni članak

Imam posao, obitelj, moram prehranjivati, plaćati odvjetnike, troškove puta..., vapio  je Zoran Mamić (49) na Županijskom sudu u Osijeku, gdje njemu, bratu Zdravku i nećaku Mariju te ostalima sude za izvlačenje 144 mil. kuna iz Dinama te 200 milijuna kuna štete nanesene zagrebačkom klubu.

SEDMERO OPTUŽENIH Izvukli 200 milijuna iz Dinama: Mamiću počinje novo suđenje

Žalio se Zoki sudu kako mu je teško putovati na baš svako ročište u Osijek. I čini se da je najmlađi brat Mamić uistinu u teškoj financijskoj situaciji.

POGLEDAJTE VIDEO: Zoran Mamić prodaje vilu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako doznajemo, trener Dinama prodaje vilu u podsljemenskoj zoni za gotovo dva milijuna eura. Vila od 600 kvadrata je u Markuševcu na zemljištu od 3600 kvadrata.

Sagrađena je 2009., a ima po četiri spavaće sobe i kupaonice te dva garažna mjesta. U podrumu su vinoteka, vešeraj, teretana, garderoba, bazen, jacuzzi, finska sauna i parna kupelj.

MIJENJAO PA PRIMIO DVA Mamić: Promjena sustava? Sad sam pametniji nakon utakmice

U prizemlju su zahod, garderoba, gostinjska soba s kupaonicom, glavna spavaća soba s kupaonicom te garderobom, kuhinja s blagovaonicom, radna soba, dnevni boravak s kaminom te blagovaonica.

Na katu su još jedan dnevni boravak, dvije spavaće sobe s garderobama i kupaonicama te velika natkrive- na terasa. 

Idi na 24sata

Komentari 188

  • mpahor5 22.10.2020.

    - Taj se zajedno sa "bracom " Zdravkom dobro nagrabljao Dinamovih, i naših novaca, i sve mu to treba oduzeti, jer to pošteno nije mogao steći ?????> Idiotizam je što je Zoran i dalje u Dinamu,- na dobrom položaju, i što radi po bratovim naputcima, kao da je i on tamo, jer izgleda Vrbanović i kompanije bez Zdravka ne znaju maknuti ?!

  • 22.10.2020.

    Već mi na prvi pogled izgleda kao ogledalo neukusa. Kako je tek unutra ne želim ni znati. Vjerojatno kič do kiča. Tipično za takve provincijske likove koji dođu u urbanu sredinu i imaju novaca da ne znaju što će s njim. Ne bi dao 10 lipa za tu građevinu.

  • Lile Mlađi 22.10.2020.

    Glupa naslov,dabogda i ja financijski stajao ki on

Komentiraj...
Vidi sve komentare