To je to što me zanima!

'Nema topničkih dnevnika, poglavlje ostaje blokirano'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Serge Brammertz, glavni haški tužitelj rekao je pred Europskim parlamentom da Hrvatska mora nastaviti napore u traženju topničkih dnevnika
Vidi originalni članak

Glavni haški tužitelj Serge Brammertz u utorak je pred Europskim Parlamentom rekao da pozdravlja osnivanje radne skupine u potrazi za topničkim dnevnicima i napore premijerke Kosor, ali nema nikakvih novih zaključaka u odnosu na prije. Brammertzovo mišljenje ključno je za otvaranje poglavlja o pravosuđu u pristupnim pregovorima Hrvatske i EU. Na pitanje novinara smatra li da su dnevnici uništeni odgovorio je da nema sumnje da su oni postojali te da je ono oko čega se sa Hrvatskom ne slažu broj tih dokumenata, prenosi Jutarnji list.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • pechvogel 05.05.2011.

    Umjesto da traže "dnevnike ratne i poratne pretvorbe i pljačke" - preduvjet za uspostavu PRAVNE DRŽAVE i stvarne demokracije ponižavaju sve poštene ljude Hrvatske koja je stvorena na "ZLOČINAČKIM PODHVATIMA"!!!???!!! Upravo zbog političke MAFIJE nam to i rade!!!!

  • BIO KOCKA 27.01.2010.

    Iz topničkih dnevnika je vidljivo da je potrošeno premalo topničke municije, puno, puno manje nego što su četnici potrošili u razaranju Vukovara!!!

  • mimini 27.01.2010.

    na kraju če se pokazati da su nam učinili uslugu ne puštajuči naše političare da nas odvedu u EU ko grlom u jagode...

Komentiraj...
Vidi sve komentare