To je to što me zanima!

Nema više smrada: Dobili smo podzemne kontejnere za smeće

Prednosti podzemnog spremišta su urednost, manje neugodnih mirisa i nemogućnost zapaljenja otpada. Spremište se sastoji od dva spremnika za plastiku te po jednog za papir, staklo i tekstil
Vidi originalni članak

Treba vremena da građani steknu ekološku kulturu i naviku odvajanja otpada, poručio je u utorak zagrebački gradonačelnik Milan Bandić prilikom predstavljanja prvih podzemnih spremnika za otpad koje je nabavio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Podzemni zeleni otoci postavljeni su na tri lokacije - dva u Kranjčevićevoj ulici te jedan u Primorskoj. Prednosti podzemnog spremišta, kakve već imaju neki manji gradovi, su urednost, manje neugodnih mirisa i nemogućnost zapaljenja otpada. Spremište se sastoji od dva spremnika za plastiku te po jednog za papir, staklo i tekstil, a jedan košta 180.000 kuna.     

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Gair 03.01.2018.

    Ostaje vam samo smrad straha,ocaja i mrznje na povrsini.

  • lokal patriota 03.01.2018.

    Ovi imaju podzemna spremišta za kontejner, a ostatak Hrvatske još ni nezna kako kontajneri izgledaju, osim na fotografijama. Ima se , drobi se, lova do krova.

  • ljubica ljubičica_1 03.01.2018.

    Mi imamo te kontejnere već više godina i više smeća okolo nego u tim kontejnerima.Biće Bandiću to preporučija Opara a on njemu one krntije od kanti za smeće na Žnjanu uz more .Toliko odudaraju .Kolko vidim ovi koji skupljaju boce odvale vratašca i izvade boce.

Komentiraj...
Vidi sve komentare