To je to što me zanima!

Nemir u koaliciji: HNS stavlja svojeg čovjeka umjesto Hrelje

HNS je, piše Večernji list, odbio mjesto potpredsjednika Sabora prepustiti Hrelji (HSU), već je za to mjesto odabrao Milorada Batinića, šefa varaždinskog HNS-a
Vidi originalni članak

Do konstituirajuće sjednice novog Sabora još je manje od tjedan dana, a dogovori oko preuzimanja saborskih dužnosti ne prolaze bez problema u Kukuriku koaliciji. Večernji list piše kako je HNS odbio mjesto potpredsjednika Sabora prepustiti Silvanu Hrelji (HSU), već je za to mjesto odabrao Milorada Batinića, šefa varaždinskog HNS-a i gradonačelnika Ivanca. Dodaju da su u HSU-u razočarani, ali se ne žele svađati i raditi probleme.  Navodno im smeta odabir Batinića koji nema saborskog iskustva, dok su im logični izbor bili Damir Kajin ili Jozo Radoš. Doznaje se da se SDP-ovci nisu miješali u odnose HNS-a i HSU-a, ali im, piše Večernji, smeta klijentelizam i pohlepa HNS-a, koja će, vjeruju, prestati kad počnu raditi. 

Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 48

  • tiho1964 16.12.2011.

    priča o jagmama za fotelje u koaliciji se ponavlja

  • Spec 16.12.2011.

    Puno baba = kilavo dite!

  • ciara46 16.12.2011.

    Neka se Hrelja više bavi umirovljenicima a manje sobom i podpredsjedničkim mjestom, za što nije ni kvalificiran niti obrazovan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare