To je to što me zanima!

Nemojte ju objavljivati! Slika smaknuća kruži internetom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Molimo čitatelje da šokantnu fotografiju ne dijele na internetu iz poštovanja prema Tomislavu Salopeku te zbog činjenice što ISIL-ova propaganda upravo to želi
Vidi originalni članak

Šokantna fotografija smaknuća Tomislava Salopeka, koju su objavili militanti ISIL-a, kruži internetom . 24sata kao i ostali vodeći hrvatski mediji neće objaviti tu fotografiju.

Također, molimo čitatelje da tu šokantnu fotografiju ne dijele na internetu iz poštovanja prema Tomislavu Salopeku i njegovoj obitelji te zbog činjenice što ISIL-ova propaganda upravo to želi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 431

  • dario habulin 14.08.2015.

    Da li ste primijetili da na video snimci tomislav ima zalizanu kosu a na slici gdje je ubijen ima kosu uzdignutu prema gore, zar si je mogao raditi frizuru kod tih monstruma.

  • 14.08.2015.

    O cemu vi pricate???? Nemojte objavljivati radi reklame ISILA a vi napisete - detaljno o ISILU u cetvrtak u tiskanom izdanju! koga vi pravite budalom??

  • kkt21 13.08.2015.

    SRAMOTA. Jako je žalosno to što ubijaju ljude. Čovjek je čovjeku postao vuk. Zar je toliko teško živjeti u miru. Raditi u miru,ako bi i došlo do ikakvog sukoba,riješiti ga u miru. Zar ta prokleta politika nema nimalo srama, nije se pretrgla od posla da spasi Tomislava. Zašto se ti pripadnici ISHILA ne uklone sa lice ove zemlje? Što se čeka, da nas sve pobiju? Da nas ubiju? Kakva je to budućnost naše djece i nas? SRAMOTA. Tomislave počivaj u miru Božjem. U raj te poveli anđeli,na dolasku tvojem primili te mučenici i odveli te u sveti grad Jeruzalem! Amen

Komentiraj...
Vidi sve komentare