To je to što me zanima!

Neočekivani saveznik: Glavaš potpisao za Zorana Milanovića

Nitko ne može osporiti Milanoviću da je domoljub, a također je i diplomat, čovjek sa dosta zagrebačkog asfalta u nogama. Mi smo dosta politički suprotno, ali ja ga cijenim kao osobu, rekao je Glavaš
Vidi originalni članak

Branimir Glavaš danas je u Osijeku došao na štand SDP-a i dao svoj potpis podrške za kandidaturu za predsjednika Zoranu Milanoviću.

- Nitko ne može osporiti Milanoviću da je domoljub, a također je i diplomat, čovjek sa dosta zagrebačkog asfalta u nogama. Mi smo dosta politički suprotno, ali ja ga cijenim kao osobu. Nikada se ne miješa u trodiobu vlasti. Moj glas njemu ne znači i moje približavanje ljevici. Dao sam potpis za osobu, a ne za njenu stranku. Kada su u pitanju predsjednički izbori ideološke razlike treba staviti na stranu jer se bira čovjeka a ne njegovu stranku - prokomentirao je Glavaš svoj izbor.

GLASAT ĆE PO SAVJESTI HDSSB neće podržati nijednog kandidata za predsjednika

Njegova stranka HDSSB donijela je odluku da neće zajednički podržati niti jednog kandidata nego će svi glasati po svojoj savijesti. Glavaš je također najavio izlazak stranke na lokalne izbore.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 152

  • 24.11.2019.

    Čuo sam da Zokica kad se "opusti" odvali skroz na pjesmu Striče Ivane od Ive Fabijana 🤪

  • Lujo7 23.11.2019.

    Sabotaža Milanovićeve kampanje.

  • Cipelcug 23.11.2019.

    Glavaš je dao potpis Milanoviću pa što onda. Svaki potpis mu je dobro došao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare