To je to što me zanima!

Neoprezni radnici: Bagerom je pokušao zaustaviti vodoskok

Rijeka: Voda je poplavila podrum kuće u blizini gradilišta. Bagerist je pokušao začepiti rupu, ali nije uspio. Zbog puknuća cijevi cijela četvrt ostala je bez vode
Vidi originalni članak

Čuo sam nekakvo šuštanje vode izvana. Izašao sam na balkon i vidio da voda šiklja dvadeset metara u vis, kazao nam je čitatelj koji je snimio nezgodu.

Stanare Ulice Franje Čandeka u Rijeci u subotu je oko 10.30 sati iznenadio vodoskok na ulici. Prilikom zemljanih radova za HEP puknula je vodovodna cijev. Bagerist je pokušao začepiti rupu, ali nije uspio. Podrum kuće u Ulici Eugena Kumičića 3, koja se nalazi podno Čandekove, silna je voda poplavila. Na intervenciju su pozvali vatrogasce JVP-a Rijeka, koji su sanirali štetu.

- Ispumpali smo vodu iz podruma, te smo stanje brzo vratili u normalu. Ovaj tjedan iz istog razloga na ovoj lokaciji intervenirali smo već nekoliko puta - kazali su iz JVP-a Rijeka.

Zbog puknuća cijevi cijela četvrt ostala je bez vode. Na teren su izašli i kooperanti HEP-a, koji bi trebali popraviti štetu.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • user_140683 30.09.2012.

    Koji dobar vodoskok, trebalo bi ga prigodno i osvjetliti.

  • user_28947 30.09.2012.

    A da bi neko zatvorio ventil ili zvao 112? Ah ja kako da bi zvali kada su svi mobićima tada slikali!

  • mergan 30.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare