To je to što me zanima!

Neprimjereno odjeveni? Bez kute turisti ne mogu u crkvu

Crkva svetog Blaža poznata je po neraspadnutim tijelima svetaca i relikvijama svetaca pa ne možemo dopustiti da se ulazi neprikladno odjeven, kaže župnik
Vidi originalni članak

Crkva svetog Blaža u Vodnjanu poznata je po neraspadnutim tijelima svetaca i više od 300 relikvija svetaca koje čuvamo, pa ne možemo dopustiti da se ulazi neprikladno odjeven, objasnio nam je župnik Marijan Jelenić. Dodao je da su zato morali zamoliti oko 6000 turista da se udalje iz crkve.

- Na samom ulazu u crkvu stoje obavijesni znakovi zabrane ulaska onima neprikladno odjevenima, odnosno onima u majicama bez rukava, kratkim hlačama, ulaska u kupaćim kostimima, ekstremnim minicama, sladoledom, mobitelom - rekao je župnik.

Za one koji žele ući i razgledati crkvu, a nisu prikladno odjeveni, crkva ima pripremljene kute i marame koje posuđuje dok su turisti unutra. Ima ih oko 20. Također, vode evidenciju na ulazu. 

Idi na 24sata

Komentari 143

  • ElizabetaPaunović 02.05.2015.

    Po njima se trebas obuc do grla i jos si rukavice obuc da bi mogao u crkvu uci....uzas.....usred ljeta ja da nosim duge hlace ako zelim u crkvu (a naravno da ne zelim) hahaha nece moci....rade necu ici u crkvu nego da nosim njihove bijele kute..... -.-

  • _l_ 02.05.2015.

    a ispod kute side boobs

  • KC_Hunter 02.05.2015.

    a ja mislio da smo pred Bogom svi isti, .. ocito nismo ... odjeca cini razliku.. ni u snu ne smijes doci u crkvu u majici i havajkama i pomoliti se.. jer to odskace od "" bozjeg bontona"" ili.. ocito ljudskog..ljudske gluposti..zar je Bogu miliji onaj u odijelu nego onaj u nekoj jadnoj krpici?? zanimljivo...bezveze.. nazalost ...gledam danas.. to se ide u crkvu samo da se pokaze najnovija kolekcija odjece i obuce..

Komentiraj...
Vidi sve komentare