To je to što me zanima!

Josipa Rimac bez šanse: Marko Jelić novi gradonačelnik Knina

Nezavisni kandidat Marko Jelić novi je gradonačelnik Knina. Svi obrađeni listići tvrde da je za njega glasalo 58,65 % glasača, dok je Josipa Rimac na 39,45 %...
Vidi originalni članak

Nakon deset godina vladanja Kninom, HDZ-ova Josipa Rimac ostaje bez trećeg mandata gradonačelnice. Rezultati DIP-a objavljeni u 21:45 sati otkrivaju laganu pobjedu njenog protivnika Marka Jelića. Naime, nezavisni kandidat Jelić je osvojio 58,65 % osvojenih glasova, dok je Rimac na 39,45 %. Glasovalo je 56,55 posto birača.

Nevažećih i neubačenih listića ima 1,90 %. U Jelićevom stožeru atmosfera je ležerna i opuštajuća, dok je u suparničkom taboru otužno raspoloženje. Josipa Rimac dala je izjavu za medije i ostala bez komentara na pitanje što je presudilo uvjerljivom porazu, a na šuškanja o ostavci kratko je odgovorila:

- O ostavci će biti razgovora, sve ide prema dogovoru...

Nakon nje, izjavu je dao i pobjednik Jelić.

- Oduševljen sam, ali i zabrinut. Grad je u ozbiljnim problemima, pogotovo s iseljavanjem koje treba zaustaviti. Nedostatak nade je ono što naše građane tjera van, treba vratiti nadu ljudima i svi zajedno aktivno sudjelovati - bez politikanstva.

O tome računa li na sve vijećnike, odgovorio je "kao iz topa":

- Da! Ponavljam, nemamo vremena za politikanstvo. Računam i na vijećnike HDZ-a. Ljudima se vraća nada, bude se emocije. Idemo stvoriti grad u koji će ljudi htjeti dolaziti, a ne iz njega odlaziti. Moj prvi korak bit će poboljšanje odnosa s drugim partnerima - zaključio je novi kninski gradonačelnik.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Delije_KNN 05.06.2017.

    Živio Jelić,živio grad Knin!Bosančerosi magistrala!

  • Prva Proleterska 05.06.2017.

    Moj komentarje generalan i ide ovako : Ako je starosjediocima katolićke i pravoslavne vjere nakon 25g. upalilo , da sa KDZ-jom ne mogu dalje , čudi me, kako u ostaloj RH KDZ dobija izbore ! Ovo je najveća pobjeda za Knjinjane i ja im čestitam ! Samo još da zabrane Tomsonu ono sranje za 5. 8. i stvar sređena !

  • svanuće 05.06.2017.

    Josipa neka samo ti nisi ,sve je bolje od tvoje samovolje ,bahatosti ,nezasitnosti .

Komentiraj...
Vidi sve komentare