To je to što me zanima!

Detalji nesreće kod Daruvara: Poginula je suvozačica (74), a auto vozila 80-godišnjakinja

Neslužbeno se doznaje da je poginula žena sjedila na stražnjem sjedalu Toyote Yaris daruvarskih registracija. Za upravljačem je bila žena (80) koja se navodno ne sjeća nesreće
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći na cesti između Kipa i Doljana u blizini Daruvara oko 11 sati poginula je žena (74), javlja MojPortal.

Neslužbeno se doznaje da je poginula žena sjedila na stražnjem sjedalu Toyote Yaris daruvarskih registracija. Za upravljačem je bila žena (80) koja se navodno ne sjeća nesreće.

VIDEO: TEŠKA NESREĆA KOD SPLITA Lančani sudar u Dugom Ratu: U sudaru dva auta i kombija 15 ljudi je ozlijeđeno, u bolnici su

S njima je u autu, na mjestu suvozačice, bila još jedna žena. Do nesreće je došlo kada je 80-godišnja vozačica iz još nepoznatog razloga sletjela s ceste.

Žene su se navodno vraćale u Pakrac iz Daruvara gdje su bile u šopingu.

Vozilom Hitne medicinske pomoći prevezene su u pakračku bolnicu. Težina njihovih ozljeda još nije poznata.

Na mjesto događaja došli su daruvarski policajci i vatrogasci.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Snoopy9 22.07.2023.

    Kako netko od 80 god. još uvijek ima vozačku i vozi koji doktor joj je dao liječničku potvrdu da je ona potpuno sposobna upravljati motornim vozilom?

  • 22.07.2023.

    to treba zakonom zabraniti da vozi,svima preko 75g.

  • eka mala 22.07.2023.

    Žao mi je jadne žene,počivala u miru!!Ali već nebrojeno puta sam napisala da volan definitivno nije za žene,čast rijetkim izuzecima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare