To je to što me zanima!

Nesreća kod Dramlja: Ima više ozlijeđenih, promet zatvoren...

Oko 14.40 na DC8 između Jadranova i Dramlja dogodila se prometna nesreća u kojojo ima ozlijeđenih osoba - je sve što PU primorsko goranska za sad može izvijestiti.
Vidi originalni članak

U nesreći su sudjelovala dva osobna automobila. Na teren su s jednim vozilom i tri člana posade hitno izašli vatrogasci JVP Crikvenice, koji su morali rezati lim jednog od smrskanih automobila kako bi jednu osobu izvukli iz vozila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Neslužbeno doznajemo kako su ukupno ozlijeđene četiri osobe, koje se u kolima Hitne pomoći hitno prevoze u KBC Sušak.

Promet u oba smjera je trenutno zatvoren, a više detalja znat će se nakon obavljenog očevida koji je u tijeku.

>>> Više informacija uskoro...

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Johntra Volta 2 10.05.2019.

    Stvarno ne znam di je itko procitao da je vozac BMW-a skrivio nesrecu. Svi oni koji pljuju po tim autima nazivajuci ih kante, bas bi volio vidjet po cemu je to njihov Fiat Punto bolji od te kante. Uostalom, svatko kupi sta moze. A ta "kanta" E46 je u puno stabilniji na cesti od puno mlađih auta. Radije bi to vozio nego Hyundai i30 pa bio bio Hyundai i 20 godina noviji.

  • zippysnake 10.05.2019.

    Kad se ja obogatim, kupicu si ovega benwejca!! Jako je dobar i brz a mladi komadi se lepe na te kante!!

  • JoKeR_3 10.05.2019.

    Kupi se stari krs,u kombinaciji sa zadnjim pogonom i desi se ovo. U zadnje vrijeme bmw-a kao g..ana na cesti. Svi se hoce kur..t sa bmw-om pa onda pouzimaju stare kante jer za nesto novije nemaju para i onda se ni taj stari ne odrzava kako treba. Najbolji primjer su gume kad vidis na tim autima,sve neke marke nikad cuo za njih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare