To je to što me zanima!

Nesreća kod Nuštra: Mladić se zabio autom u stablo i poginuo

Automobil kutinskih registracija s mrtvim 26-godišnjim vozačem pronađen je u utorak oko 14 sati u kanalu uz cestu Nuštar-Pačetin kod skretanja za selo Tordince. Očevidom je utvrđen uzrok smrti.
Vidi originalni članak

Automobil marke Opel Kadet kutinskih registracijskih oznaka uočio je u kanalu građanin i o tome izvijestio policiju, izjavio je glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović u utorak.

Dodao je da se cesta uz koju je pronađeno vozilo s vozačem, za kojega je utvrđeno da je iz Kutine, relativno slabo koristi.

Očevidom je utvrđeno kako je 26-godišnjak u kanal sletio uslijed neprilagođene brzine. Izgubio je nadzor nad vozilom, sletio je s kolnika u šumu, udario u stablo i preminuo na licu mjesta. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 04.09.2019.

    mirela705, to su ljudi kojima glava nazalost sluzi samo za nositi frizuru .

  • 04.09.2019.

    Ne bih se baš složio da se ta cesta jako slabo koristi kako je navedeno u članku. Cestom prolaze kamioni, traktori, kombajni i ostala vozila. Cesta je u užasnom stanju, konstantno ju krpaju umjesto da svuku asfalt i stave novi. Ako vozis brzo postoji velika mogucnost da izgubiš kontrol jer cesta je toliko grbava i neravna da je to strasno

  • mirela705 04.09.2019.

    Pa majku vam milu dajte malo pazite, pa svaki dan jedno te isto! Kud vam se žuri, kaj se pravite važni ili oholi, ne znam,. Pa mislite malo o ljudima koji vas vole i plaču za vama poslije, niste uništili samo svoj život

Komentiraj...
Vidi sve komentare