To je to što me zanima!

Nesreća kod Preloga: Prevrnuo se šleper, vozač je ozlijeđen

U utorak oko 10 sati i 48 minuta na cesti D-20, Sveti Križ - Prelog, prevrnuo se šleper koji je vozio građevinski materijal za jednu tvrtku iz Preloga
Vidi originalni članak

Državna cesta D-20 Sveti Križ-Prelog zatvorena je u utorak od 11 sati za sav promet jer je na ulazu u Prelog došlo do prevrtanja kamiona koji je vozio specijalni teret.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vozač (68) je prevezen u Županijsku bolnicu u Čakovcu i najvjerojatnije se radi o težim ozljedama, ali nisu opasne po život. Specijalni kamion je iz Varaždina prevozio betonski blok za halu u Prelogu, i iz za sada nepoznatih razloga došlo je do prevrtanja vozila.

Kamion je djelimice ostao na cesti, a iz rezervoara je isteklo i nešto goriva. Trenutno se radi na sanaciji terena. U tijeku je očevid.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • UNPROFOR 25.11.2016.

    Šofer specialnoga tereta mora znati , da mora teret stići na cilj , da je teret trenutni unikat i ako ga razbije , ćitava gradnja će stati u ovom slućaju za 10 dana , dok ne naprave nove bet. konstrikcije . Isto tako je ona bu.ala iz HV sa labudice sasuo u jarak tenk T55 Pa u JNA su ti naplaćivali metak , koji si upropastijo 3x , a ovaj smanji borbenu gotovost oklopnih jedinica i nikom ništa. Da li kod polaganja C kat. i dalje treba proći pismeni psihotest IQ i tehnotest ili može kamion voziti i debil ?

  • UNPROFOR 25.11.2016.

    24 sata @ Pa oćete vi popraviti ovo vašu zahebanciju , da moramo čekati 10 min na ukljućenje za slanje komentara i da ne možemo nakon 1 minuta obrisati i popraviti komentar ! Šta vam je !!!!!! Važno da vam VELIKA SLOVA smetaju !!!!!!!!!

  • UNPROFOR 25.11.2016.

    Šta ima profesionalni šofer raditi na šleperu koji vozi specialni teret sa 68 godina ! Pa nitko ne može zaposliti u radni odnos vozaća , koji je zreo za penziju ! Ko mu je vezao blokove na prikolicu ? Vjerovatno sam ,al star kolko je preslab i zato i premalo pritegnuo , pa došlo do pomeranja ! E ša još neću saznati iz RH .

Komentiraj...
Vidi sve komentare