To je to što me zanima!

Sletio s ceste u jarak: Ispao je iz auta, poginuo na licu mjesta

Mladić je sletio autom u putni jarak u mjestu Stari Skucani kraj Bjelovara oko 18 sati u nedjelju. Udario je u ogradu kuće i na mjestu preminuo. U automobilu je bio sam
Vidi originalni članak

Vozač (24) poginuo je u nedjelju oko 17.40 sati u Starim Skucanima, na širem bjelovarskom području nakon što je sletio s ceste i prevrnuo se. 

Nesretni mladić je vozio osobni automobil Mazda, bjelovarskih registarskih oznaka iz smjera Kapele prema Bjelovaru i to dijelom ceste kroz Stare Skucane koja je bila zatvorena za sva vozila osim za stanare, zbog radova.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Mladić je u lijevom zavoju uslijed brzine izgubio je kontrolu nad automobilom i sletio s ceste u lijevi putni jarak i potom se automobil ispred kućnog broja 7 prevrnuo na desni bok.

Kako nije bio vezan sigurnosnim pojasom, automobil ga je prignječio tijekom prevrtanja te je na mjestu nesreće preminuo. Vozilo se zaustavilo udarivši u putnu ogradu.

Očevidom je uz asistenciju bjelovarske policije rukovodila zamjenica Općinske državne odvjetnice iz Bjelovara koja je naložila obdukciju koja će se provesti u ponedjeljak u bjelovarskoj Općoj bolnici.

Kako nam je rekla jedna mještanka, mladić je bio sam u automobilu, a ubrzo nakon nesreće stigao je njegov prijatelj u drugom autu. 

Idi na 24sata

Komentari 76

  • leopold52 29.04.2019.

    a sta nije BMW?

  • Haski007 29.04.2019.

    Ne razumijem ljude koji sjednu u auto a refleksno ne vezu pojas ?? Idem ga preparkirat 2 metra dalje refleksno vezem pojas a gdje na vece distance da mogu duplo bi se vezo

  • krao_sam_1 29.04.2019.

    Opet BMW i narodnjaci,alkohol

Komentiraj...
Vidi sve komentare