To je to što me zanima!

Stravična smrt: Tegljač sletio s ceste i zapalio se, vozač izgorio

Na državnoj cesti između Vodica i Pirovca došlo je do izlijetanja kamiona s ceste i zapaljenja. Kamio je prešao preko sredine kružnog toka i izletio s ceste, a vozač kamiona je poginuo
Vidi originalni članak

Vozač tegljača krapinskih registarskih oznaka poginuo je u prometnoj nesreći koja se noćas dogodila na Jadranskoj magistrali na raskrižju Kapela, između Pirovca i Vodica.

POGLEDAJTE VIDEO: Kamion izletio sa ceste i zapalio se

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dolazeći u križanje iz smjera Vodica šleper nije skrenuo u desno po kružnom toku, već je prošao direktno kroz njegovu sredinu, pokosio znakove i izletio s ceste.

Kamion se nakon sudara zapalio. Vozač je izgorio i identitet mu se tek utvrđuje.

-  Do prometne nesreće je došlo kada je, za sada, nepoznati vozač upravljajući teretnim automobilom MAN s priključnim vozilom, krapinskih registracijskih oznaka, krećući se državnom cestom D-8, dolaskom do raskrižja državnim cestama D-59 i D-121, zbog neprilagođene brzine kretanja osobinama i stanju kolnika lijevim kotačima prelazi preko uzdignutog betonskog prometnog otoka gdje obara prometni znak, nakon toga prelazi preko središnjeg zemljano travnatog uzdignutog dijela kružnog toka, gdje obara dvije ploče za usmjeravanje prometa - kažu iz Policijske uprave Šibensko-kninske.

POGLEDAJTE VIDEO: Stravično! Vozač izgorio u nesreći

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Zatim nastavlja vožnju i  desnim kotačima prelazi preko uzdignutog betonskog prometnog otoka i nastavlja se kretati prometnim trakom namijenjenim za kretanje vozila iz suprotnog smjera, a potom obara stup javne rasvjete, probija metalnu ogradu i izlijeće izvan kolnika 2 metra ispod razine kolnika na kameno zemljanu površinu i  zaustavlja se, kada dolazi do samozapaljenja vozila. U tom trenutku u kabini vozila se nalazio, za sada,  nepoznati vozač - kažu iz PU.

O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno nadležno Državno odvjetništvo u Šibeniku.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • homo homini lupus est 17.10.2016.

    Ljude vidim zanima svašta,tko je vozio,što je kamion prevozio,zašto se je nesreća dogodila, koliko ima mrtvih i ozljeđenih koješta drugo. Nitko se nije pitao u Apsurdistanu kako je moguće da netko projektira i odobri i stavi na korištenje gradnju kružnoga toka na otvorenoj cesti. Državna cesta D8 na kojoj se nesreća dogodila ili tzv "Jadranska magistrala", magistralna je cesta koja je do izgradnje A1 bila žila kucavica i povezivala Dalmaciju sa ostatkom svijeta. Neki je lokalni papan zamislio i dopustio gradnju kružnog toka na sredini takve ceste na ravnome dijelu gdje se nalazi križanje za otok Murter, Zadar i izlaz na A1...i nemojte kriviti vozaća, samo se prisjetite koliko ste puta u životu zakunjali za volanom ili niste primIjetili neki znak...SAMO STE IMALI SREĆE!

  • Honda orao 17.10.2016.

    Pele, počivaj u miru

  • ajetodoo 17.10.2016.

    "Policija najavila stroge mjere"( naslov se vrti već 10tak dana), a uopće se nitko nije preplašio.Opet sve po starom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare