To je to što me zanima!

VIDEO Kod Jastrebarskog se prevrnuo autobus, ozlijeđena su dva vozača i šest putnika

Na mjesto nesreće došli smo oko 8 ujutro, vučna služba odvozila je autobus APP Požega. Dva policijska vozila imala su uključene sirene, djelatnici HAC-a uklanjali su dijelove razbijenog autobusa
Vidi originalni članak

Autobus APP Požega prevrnuo se kod Jastrebarskog u smjeru Zagreba u 2.22 sati. Iz APP Požega rekli su nam da su ozlijeđena dva vozača i šest putnika. U autobusu je ukupno bilo 13 putnika. 

Pogledajte video: Autobus se prevrnuo na A1

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čitatelj 24sata snimio je autobus ujutro. Više nije bio na boku.

- Prometna nesreća na autocesti A1 na 20+100 km između čvora Jastrebarsko i čvora Donja Zdenčina u smjeru Zagreba. Promet se vodi jednom prometnom trakom. Vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h - objavio je HAK.

Po dolasku na mjesto nesreće vidjeli smo kako vučna služba odvozi autobus autoprijevoznika APP Požega. Mjesto nesreće osiguravala su dva policijska vozila, a djelatnici Hrvatskih autocesta uklanjali su dijelove razbijenog autobusa s autoceste.

Više se ne prometuje jednim trakom.

 Pogledajte video: Nesreća kod Jastrebarskog

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 63

  • Tata 27 12.01.2021.

    Hahha.Snimak u panici

  • IgorHoraček 11.01.2021.

    i vi za ovakav snimak dajete lovu?

  • Kim jong sun 11.01.2021.

    Nije ni čudo da je zaspo ,došo u Split iz Osijeka u 10 ujutro,vozio cijelu noc ,isto večer u 19 sati nazad za Osijek.Kakav je to odmor.To nije odmor.Odmor je da noce u Splitu ,ali to su sve firme koje ugrozavaju zivote ljudi ,vozacavi putnika.A neka glupa glasnogovornica sjedi u kanelariji i kaze kako su imali odmor.Ko normalan moze doci u Split u 10 i odmah zaspat ,moraju odvest bus na pranje ,pa tocit gorivo,pa dok dođu u hotel.A prije polazka moraju krenut ranije najmanje 45 minuta .Prihe tog moraju jest.Ako su legli u podne ,a tesko ,a ustali u 6 nisu i 6 sati spavalia vozili cijelu noc.I ponovo da voze cijelu noc.A sad se svi,cude kako su zaspali.Tu po nista nije po zakonu

Komentiraj...
Vidi sve komentare