To je to što me zanima!

Nesreća u Dubravi: Dvoje iz smrskanog auta teže ozlijeđeno

Kako se doznaje od policije, na VW Polo kojeg je vozio mladić (19) je na raskrižju Avenije Dubrava i Branimirove ulice naletio je vozač (21) Honde Accord koji išao iz suprotnog smjera
Vidi originalni članak

Nešto iza 22 sata u srijedu navečer, sudarila su se dva automobila na križanju Avenije Dubrava i Branimirove ulice. Tri osobe su ozlijeđene te prevezene u bolnicu. 

- Izgledalo je strašno, prednji kraj crnog automobila bio je smrskan. Dok smo prolazili vidjeli smo kako neki ljudi u šoku stoje pored automobila, bilo je puno policije i vatrogasaca - ispričao nam je čitatelj koji je poslao fotografije. 

POGLEDAJTE VIDEO: Nesreća na Aveniji Dubrava

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako se doznaje od policije, na VW Polo kojeg je vozio mladić (19) je na raskrižju Avenije Dubrava i Branimirove ulice naletio je  vozač (21) Honde Accord koji išao iz suprotnog smjera.

U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni putnik (25) i putnica (19) iz VW Pola, liječnička pomoć pružena im je u KBC Zagreb, dok je putnik (20) iz istog auta lakše ozlijeđen, a liječnička pomoć pružena mu je u KB Dubrava. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • zgbzagreb 11.06.2020.

    To križanje spada pod Zagreb. A sve istočno od njega spada pod Sesvete. Zato i jesu još za to raskrižje zaduženi iz Dubrave i Heinzelove, a ne iz Sesveta.

  • 11.06.2020.

    ovo su već sesvete, ne dubrava. Izlazak na branimirovu nakon dupca

Komentiraj...
Vidi sve komentare