To je to što me zanima!

Nesreća u Puli: Zapeo za par žardinjera pa završio na krovu

Zakačio je žardinjere bočnom stranom vozila pa se prevrnuo. Hitna ga je odvezla, a prema saznanjima, vozač je prošao samo s nekoliko ogrebotina, kažu iz policije
Vidi originalni članak

Vidio sam kako je vozač u jednom trenutku pobrao nekoliko žardinjera koje odvajaju cestu u samom centru Pule, i u priličnoj brzini se potom prevrnuo na krov. Čuo se prasak, a odmah su se i okolni stanari te prolaznici skupili. Ubrzo je došla Hitna i vatrogasci koji su morali rezati lim automobila kako bi vozača izvukli. Hitna ga je odvela. Nadam se da je vozač dobro jer nesreća izgledala prilično stravično, rekao nam je očevidac prometne nesreće.

Policija kaže da je vozač (56) Ford Fieste iz Zagreba bio sam u vozilu te vozio Rakovčevom prema Marulićevoj ulici. Između zgrada Croatia osiguranja i Elektroistre u četvrtak oko 17 sati prevrnuo se na krov odmah nakon prolaska semafora. 

- Zakačio je žardinjere bočnom stranom vozila pa se prevrnuo. Hitna ga je odvezla, a prema saznanjima, vozač je prošao, na sreću, samo s nekoliko ogrebotina - kazala je Nataša Vitasović iz PU Istarske.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mačkamačak 31.07.2015.

    no coment

  • marica-maca 31.07.2015.

    Možda mu je pozlilo?

  • user_130878 31.07.2015.

    sad bas da su morali rezat auto

Komentiraj...
Vidi sve komentare