To je to što me zanima!

Nestala je kraj Slunja prije tri godine: 'Anne, još te čekamo...'

POLICIJA TAPKA U MRAKU: Anne Cecile Pinel nestala je 21. srpnja 2014. kraj Slunja. Obitelj nestale Francuskinje ni danas nije ništa bliže odgovoru gdje je njihova nestala kći
Vidi originalni članak

Napunila si 26 godina, rođendan ti je, najdraža naša. Već tri godine ne možemo proslaviti ovaj događaj s tobom, napisala je u dirljivoj poruci na Facebooku obitelj Anne Cecile Pinel, Francuskinje nestale 21. srpnja kraj Slunja.
Obitelj nestale Francuskinje tri godine živi u neizvjesnosti. Još nisu ništa bliže odgovoru gdje se Anne Cecile nalazi.



- Još se nadamo da ćeš se vratiti, jer nam se prošle jeseni javilo nekoliko ljudi koji su vidjeli ženu koja ti sliči, ali mi, tvoji roditelji, prijatelji i istražitelji, svaki put smo, nažalost, stizali prekasno na mjesto dojave. Ta žena jako nalikuje tvojoj slici s letaka koje smo dijelili. Ako postoji šansa da ste je vidjeli, molimo Vas da se javite na e-mail udruge aarac73@gmail.com. Anne Cecile, ako ti ovo čitaš, molim te, javi nam se! - poručili su na njezin rođendan 17. srpnja. Crni kombi, koji je preuredila u kamper i s kojim je u ljeto 2014. godine počela obilaziti festivale u Europi, još je kod kuće u Lyonu i čeka njezin povratak.


- Sve njezine stvari, odjeću, namještaj i dokumentaciju, spremili smo u njezinu sobu. Sve je nedirnuto i čeka da se Anne Cecile vrati. Mi svi čekamo njezin povratak, ne odustajemo od potrage i ne gubimo nadu. Anne, ako ovo čitaš, znaj da te volimo i šaljemo ti poljupce - poručio je otac Michel Pinel.

Policijska istraga i dalje tapka u mraku. Novih tragova nema od prošle jeseni. Michel nam objašnjava da se u Francuskoj sve radnje vezane uz istragu rade po nalogu istražnog suca.



- On bi trebao biti zainteresiran za istragu kako bi naložio neke dodatne dokazne postupke - kaže Michel. Razočarani (ne)radom kako hrvatske, tako i francuske policije, Michel i supruga Ghislaine osnovali su udrugu te diljem Francuske, ali i šire podižu svijest o njezinu nestanku i pokušavaju doći do svjedoka koji imaju bilo kakve informacije o Anne.

Idi na 24sata

Komentari 119

  • Liliana_1 15.01.2018.

    Koju mi nesposobnu policiju imamo

  • purgerica prva 26.07.2017.

    ****Admin****: Poštovani, molimo vas da ne komentirate opomene Admina. Za sve dodatne informacije uvijek se možete javiti na e-mail zona@24sata.hr.  

  • Inteligencija 21.07.2017.

    Klosarica

Komentiraj...
Vidi sve komentare