To je to što me zanima!

Nestala je nakon svađe sa suprugom, našli krv u autu

Ivana Kosmač (34) je nestala u nedjelju. Policija je kraj Save našla krvave tragove u Yugu. Muža su policajci uhitili. On tvrdi da ga je ona napustila
Vidi originalni članak

Posvađali smo se i potukli. Sjela je u auto i otišla, više se nije vratila, izjavio je policiji Damir Kosmač (44). Priveli su ga prekršajnom sucu zbog nasilja u obitelji. Supruzi Ivani Kosmač (34) od nedjelje nema traga. Suprug tvrdi da je otišla iz njihove kuće u Brdovcu kraj Zaprešića. Yugom se odvezla do zaprešićke skele na Savi u selu Medsave.
- Kolega je prvi primijetio Yugo na molu. Auto je udario u stupić na obali, a u njemu nije bilo nikoga - rekao je skelar Stjepan Vrančić. U automobilu je bilo i tragova krvi. No Ivanin suprug policiji je rekao da je to krv od tučnjave. Tvrdi da joj ništa nije napravio.
- Bila je brižna majka i čudim se da bi pobjegla bez svog djeteta - rekao nam je susjed. Poznanici kažu da Damir nije bio agresivan, ali je bio ljubomoran na deset godina mlađu Ivanu. Ovo im je drugi brak i otprije imaju djece. Ronioci su tijekom utorka pretraživali Savu kraj zaprešićke skele. Nikakve tragove jučer na obali nije nanjušio ni policijski pas. Iako ga nisu službeno osumnjičili, istražitelji ipak sumnjaju da suprug zna više.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • only I 03.12.2009.

    Nadam se da ce nju naci zivu, nadam se da on nije ubojica, nadma se da ce sve zavrsiti rastavom braka........nadam se ali mi nesto govori.................no nadam se da je to lazni osjecaj, Bog s njima..

  • zoki67 02.12.2009.

    Opet komentari bolesnih osoba.. Več sudite a ništa neznate. Kako možete nešto komentirati a ništa neznate osim ovih par rečenica koje pišu u novinama. Nestala žena, ubij supruga, odmah!! Ja ipak mislim da pravosuđe RH treba reči svoje, ako se žena možda i vrati Nigdje ne piše da je nedaj bože mrtva, a i da nije sa ljubavnikom pobjegla u Sloveniju na par dana. Možda obična obiteljska svađa.

  • webasto 02.12.2009.

    čim je birtija u pitanju a pretpostavljam da je bila i konobarica... tu sreče i mira neeeema...

Komentiraj...
Vidi sve komentare