To je to što me zanima!

Nestala prije tri godine: Kupci u novoj kući našli kostur žene

SAD: Mary Stewart Cerruti (61) je živjela sama i vrlo povučeno u kući u Teksasu. Nestala je 2015. godine, a nestanak su prijavili zabrinuti susjedi. Našli su ju novi stanari...
Vidi originalni članak

Ostaci Mary Stewart Cerruti (61) su identificirani u utorak u Teksasu. Novi stanari su pronašli njezin kostur u kući u Houstonu.

U ljeto 2015. godine susjedi žene su se zabrinuli jer ju nisu vidjeli nekoliko dana, a na kući je bio razbijen prozor. Počela je potraga no ženu nisu našli.

Priča je postala pravi misterij sve do svibnja prošle godine kada su se uselili novi stanari i našli dijelove kostiju. U međuvremenu je pronađen gotovo cijeli kostur uključujući i lubanju. Pronađeni su i potrgana odjeća, tenisice, naočale.

Pretpostavlja se da su nesretnu ženu pojeli štakori pa je ostao samo kostur.

Kosti su nađene u tankom prostoru iza zida kupaonice. Žena je imala je par živih rođaka pa je u početku bilo teško naći DNK koji se podudarao. Na tavanu su našli slomljenu dasku pa je policija pretpostavila da je žena pala kroz pod tavana u prostor između zidova.

No dokaza o tome kako je stradala nema i neće ih niti biti jer su nađeni samo komadi kostura. Žena je živjela povučeno i imala je mačke. Kasnije su u kući pronašli i šest mrtvih mačaka, piše Daily Mail.  

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Korak do crvenog 04.03.2018.

    Bas im je bila dobra potraga kad ni kucu nisu pretrazili

  • umjereni pacifist 04.03.2018.

    željkopž bi rekao da je komunjara jer ima zvijezdu na kući

  • ◘Lione◘ 04.03.2018.

    (^_^)

Komentiraj...
Vidi sve komentare