To je to što me zanima!

Nestala pripadnica HV-a nađena mrtva nakon šest mjeseci

Nestanak Skender prijavljen je policiji 4. prosinca u večernjim satima nakon čega je započela potraga na području Zagreba. Zajedno s policijom u potragu su se uključila i Antiteroristička vojna policija
Vidi originalni članak

U Savi kod Velike Gorice nedavno su pronađeni posmrtni ostaci za koje se sumnjalo da pripadaju nestaloj pripadnici oružanih snaga. Obdukcija je potvrdila kako je riječ o Gospićanki Jadranki Skender, javlja Lika online

Skender je radila kao knjigovotkinja u Predsjedničkim dvorima na Pantovčaku te je bila pripadnica Počasno-zaštitne bojne Oružanih snaga Hrvatske vojske.  Vijest o smrti objavila je Udruga ratnih veterana 9. gardijske brigade 'Vukovi', čiji je bila član.

- S dubokim pijetetom objavljujemo informaciju da je nakon višemjesečne potrage pronađena mrtva Jadranka Skender, djelatnica Počasno zaštitne bojne HV-a koja je nestala četvrti prosinca prošle godine u Zagrebu.

KĆI NESTALE JADRANKE: 'Čudno mi je to što za mamom tragaju antiteroristički timovi'

Jadranka je bila pripadnica ratne postrojbe 9. gardijske brigade “VUKOVI” zaposlena u zapovjedništvu brigade, vojničku karijeru nastavila je u Počasno zaštitnoj bojni. Zadnje radno mjesto bilo joj je u Uredu Predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović na računovodstvenim poslovima.

- Sahrana naše Jadranke bit će u subotu, 27. lipnja 2020. godine u 15 sati na mjesnom groblju Sv. Marije Magdalene u Gospiću. U ime svih pripadnika Udruge ratnih veterana  9. gardijske brigade “VUKOVI“ obitelji upućujemo iskrenu sućut - objavili su. 

Nestanak Skender prijavljen je policiji 4. prosinca u večernjim satima nakon čega je započela potraga na području Grada Zagreba. Zajedno s policijom u potragu su se uključila i dva tima Antiterorističke vojne policije.

Idi na 24sata