To je to što me zanima!

Nestalo petero ljudi u nekoliko dana, od toga je troje mladih

Nestali su Esmeralda Čelebić (18), Antonela Tolo (16), Danijel Pajtl (18), Zdenka Rizvani (58) i Julije Kovačev (55). Policija moli pomoć građana u vezi nestalih ljudi
Vidi originalni članak

U posljednjih desetak dana je na području Hrvatske nestalo petero ljudi, od kojih je troje mladih s područja Rijeke. Esmeralda Čelebić (18) nestala je 26. lipnja iz Crikvenice i od tada joj se gubi svaki trag. Djevojka ima tamnoplavu kosu i svijetloplave oči te je srednje tjelesne građe. Antonela Tolo (16) iz Rijeke nestala je 29. lipnja, a posljednji put su je vidjeli na njenoj adresi prebivališta. Djevojka je srednje tjelesne građe, ima svijetloplavu kosu i svijetloplave oči. U vrijeme nestanka na sebi je imala kratke traper hlače, crvenu majicu i bijele tenisice. 

Danijel Pajtl (18) također je nestao u Rijeci 29. lipnja. Mladić ima smeđu kosu i smeđe oči, a visok je 190 centimetara. Srednje je tjelesne građe. 

Zdenka Rizvani (58) nestala je 26. lipnja iz Zagreba, a ima crnu ravnu kosu i kestenjaste male oči. Jače je tjelesne građe. Na području Lovrana je 3. srpnja nestao Julije Kovačev (55). Muškarac ima zelene oči i sijedu kosu te je visok 190 centimetara. Otišao je s adrese prebivališta i od onda mu se gubi svaki trag. Policija moli sve građane koji imaju informacije o nestalim ljudima da im se jave, a sve fotografije nestalih objavljene su na Nestali.hr.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • OS2002MJ 07.07.2012.

    opet če mo biti prvi na listi po broju presađenih i naslno doniranih organa mislim da bi uskok imao posla u blnicama gdje se vrše transplatacije

  • no_name_7 07.07.2012.

    "Zivi brzo, al se moli bogorodici, never walk alone da ne zavrsis u bolnici !"

  • ZMIJA1 07.07.2012.

    strava, samo da ne počmu nestajati djeca

Komentiraj...
Vidi sve komentare