To je to što me zanima!

Nestalu staricu zabrinuti vozači prevezli na Pag?

Navodno i paška policija traži Dragicu Starčević (73) koja je u petak navečer nestala iz Starčević Poda kod Jablanca gdje joj nema ni traga
Vidi originalni članak

Potraga za bolesnom staricom Dragicom Starčević (73), koja je nestala  iz obiteljskog dvorišta u Starčević Podu, kod Jablanca, u petak navečer, ni nakon dva dana potrage nema rezultata.
Članovi Gorske službe spašavanja iz Gospića potpomognuti kolegama iz Karlovca, Splita, Orebića, Rijeke sa pet pasa trgača u 48 sati nisu uspjeli pronaći nikakav trag nestale starice. Pročelnik Gorske službe spašavanja iz Gospića Alen Zorić kaže da su pretresli naopačke teren oko kuće i okolinu. Zorić kaže da su sve odradili po zakonu struke i da starica najvjerovatnije nije na tom području.
- Možemo reci da smo na ovom djelu odradili zemaljski dio i trenutačno obustavljamo akciju, postoje indicije da starica nije ni bila na ovom terenu prema moru i planini - kazao je Zorić.
Po neslužbenim informacijama doznajemo da su bolesnu staricu vidjeli na Rabu, što potvrđuju i informacije koje je dobila tamošnja policija. Kako doznajemo, i tamo traže staricu, jer postoje indicije da su joj vozači ponudili prijevoz te je tako i završila na Rabu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • cop22 22.06.2009.

    ...e milane..odkud takve informacije ako znaš..? i jel to sigurno...

  • Ira27 22.06.2009.

    Isuse i marijo...završili su zemaljsku potragu...sad kreće pretraga zraka?

  • milan 22.06.2009.

    pardon zbog zbrke u rijčima,ali ta zena je na Rabu viđena prije dva dana..

Komentiraj...
Vidi sve komentare