To je to što me zanima!

Nestao pas u Zagrebu: Vlasnik za nagradu ponudio Porschea

Nestao je na Peščenici: 'U želji da nam se što prije vrati Čiko i da priča sretno završi spremni smo pokloniti nalazniku oldtimer Porsche 924 2.0 iz 1979. godine'
Vidi originalni članak

Na području zagrebačke Peščenice na Uskrs je nestao pas Čiko, križanac američkog stafordskog terijera. Njegov vlasnik oblijepio je zagrebačke kvartove u nadi da će pronaći svog izgubljenog ljubimca, no do sada nije imao uspjeha. No, ono što je najzanimljivije je da vlasnik kao nagradu za Čika nudi ni manje ni više nego automobil marke Porsche.

- Na Uskrs 5. travnja na području Peščenice je nestao Čiko, američki staford terijer, star 7 godina iznimno razdragan pas koji nam svima jako fali.  U želji da nam se što prije vrati Čiko i da ova priča sretno završi spremni smo pokloniti auto nalazniku. Radi se o oldtimeru Porsche 924 2.0 (1979). Zadnjih par dana smo polijepili obližnje kvartove sa plakatima međutim još nema nikakvih informacija - napisao je Antonio Jurčević u mailu kojeg je poslao redakciji 24sata.

- Da, da, sve je istina i sve stoji. Nije šala. Prijatelju je nestao pas pa je mene zamolio da organiziram potragu kroz medije - rekao je za 24sata Antonio Jurčević.

Čiko je smeđe boje s bijelim trbuhom, a prepoznatljiv je po spuštenom desnom uhu i krivo zaraslom repu.

Ukoliko ste ga vidjeli ili imate nekih saznanja molimo da javite na broj telefona 097/ 641-1622 (Borna). Svi detalji i informacije nalaze se na fotografiji.


Idi na 24sata

Komentari 162

  • dragan1967 11.04.2015.

    Ako psa nađu ljudi netreba Porsh!! Nego Pas treba vlasnika!! APEL!!!

  • DominikTomic 11.04.2015.

    Vidio sam nekog psa u Sisku u gradu pa prije neki dan tu u Capragu-Željezara,nisam previse obracao paznju na njega ali ja mislim da je tu negdje blizu u capragu ili u 53nji... nije mogao dalje otici :) sve najbolje u potrazi za psom.. Ja sam imao psa lutalicu,bio sam mali imao sam negdje 8 il 9 godina,dao sam joj ime Lou,i dan danas ga pamtim kao najboljeg psa,zao mi je sto je nestao,samo sam ga imao par dana,oko mj dana,a svi smo ga voljeli,nije ni lajao,bio je nekako razmazen,volio se maziti,kad bi dan prije nego sta ce nestat ja njega toliko izljubio i izgrlio,kao da sam znao da ga vise nikad necu vidjeti... ja sam se vratio iz skole i odmah pohrlio prema svojoj kolibi,no nije je bilo na lancu,lanac je bio prerezan, ja sam odmah znao da nesto nije u redu... Otrcao sam do kuce ostaviti torbu i izisao van da ga potrazim,ali njemu ni traga.. vjerujte ja sam plakao svaki dan,i sad plačem,iskreno... a na kraju sam saznao da je neko prijavio šinteraju te da su ga uspavali... neznam tko,ni zasto,pas je stvarno bio miran,slusao sve,i bio je dresiran stvarno je nekako djelovao kao da je dresiran pas jer je na svaku moju ucinio sta sam ja rekao... Jednostavno neznam,kao i oni kinezu tulavi,ako vec jedete pse i mačke,prvo ih ubijte a ne ih žive kuhat... sve od mene,znajte da je zivot samo zabava i čista muka... doduse nitko nece biti pobjednik... svi smo gubitnici :) frende nemoj odustat,ti si vec covijek ja sam jos uvijek dijete,imam 18 godina i vjeruj mi naci ces svoga psa.. Doduse Lou je bila zenski pas..

  • zippysnake 11.04.2015.

    Porse za na kile! Nek plati u devizama, i garant mu vracaju pesa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare