To je to što me zanima!

Nešto je trulo... Linić bježao u WC pa sjeo sam u zadnji red

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Linić je izbjegavao novinare i govore na konvenciji je pratio iz zadnjeg reda. Maras je komentirao da građane ne zanima gdje tko sjedi, nego koji je program SDP-a
Vidi originalni članak

Čim je ušao u dvoranu u Hypo Centru na konvenciju SDP-a ministar Slavko Linić je počeo bježati u WC pred okupljenim novinarima. U prolazu je samo dometnuo da je završio rebelans proračuna i zatim se uputio u WC. 

Dok su svi SDP-ovci konvenciju pratili iz prvih redova, ministar financija Slavko Linić se otuđio od svojih kolega. On je sjedio u zadnjem redu. 

Ministar Maras nije htio komentirati zbog čega je jedan od važnijih ljudi u Vladi sjedio u zadnjem redu. Kazao je da je došao govoriti o rastu i o tome što će stranka raditi u sljedeće dvije godine. 

- Građane više zanima što je SDP napravio u zadnje dvije godine, a ne gdje tko sjedi - rekao je Maras. 

Linić je bio u zadnjem redu, a nakon govora šefa stranke i potpredsjednika rekao je novinarima da nema veze što je sjedio u zadnjem redu jer je on ionako došao zadnji pa nije bilo mjesta. 

Svi ministri imali su predviđena mjesta u istaknutim prvim redovima, a poslije njega na konvenciju je stigao Arsen Bauk i sjeo naprijed. 

Idi na 24sata

Komentari 165

  • rearea 26.02.2014.

    zanimljivo kako je planski sjedio u zadnjem redu i za novinare već imao bahati odgovor o"skromnosti". Čemu onda tolika nervoze i čeprkanje po palčevima, kad se isto tako u tim zadnjim redovima mogao veselit sa "zadnjoredašima" "uspjehu" svoje stranke. Dokad na misle muljat i još da budu i uvjereni da smo im povjerovali?

  • AntoOpačak 23.02.2014.

    Boli ga trbu.jadan upiškio se .biji se novinara, A arogancija više ne prolazi. ili smišlja od koga uzet novi kredit po nepovoljnim uvjetima. Valja zemlju što više opteretit prije nego odem sa vlasti.

  • zlajo2 23.02.2014.

    od tolikih laži mu se prisralo pa da je ćim bliže WC-u

Komentiraj...
Vidi sve komentare