To je to što me zanima!

Planuo je Audi A8: Vlasnici su Sunčica Lalić i Dragan Jurilj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Požar je izbio noćas oko 3 sata u Gundulićevoj u Zagrebu. Policija je isključila mogućnost podmetanja požara. Vjerojatno se radi o kvaru na el. instalacijama
Vidi originalni članak

Audi A8 Quattro planuo je noćas oko tri sata u Gundulićevoj ulici u Zagrebu . Požar su ugasili vatrogasci, a uzrok požara će se znati nakon očevida. Nema ozlijeđenih.

Kako doznajemo, policija isključuje mogućnost da je riječ o podmetnutom požaru, a vjerojatno je vatra planula zbog kvara na električnim instalacijama.

Svjedoci kažu da je Audi često parkiran na tom mjestu.

- Čuo se prasak nalik na razbijanje kanti. Policija i vatrogasci su došli nakon par minuta, požar je ugašen nakon 10 minuta - kaže očevidac.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Automobil je u vlasništvu jedne zagrebačke tvrtke koja se povezuje sa supružnicima Sunčicom Lalić i Draganom Juriljem , nekadašnjom manekenkom i prvakom borilačkih vještina.

Idi na 24sata

Komentari 148

  • Major Gašpar 10.04.2014.

    Smješniji zaključak uzroka požara na A8 ne bi smislio niti Željko Pervan ,a on je vrhunski majstor za sprdačinu !!!! Bravo za stručnjake !!!

  • morenocro 10.04.2014.

    Oće švabe da gore,ko ludi!

  • miladraga 10.04.2014.

    Nevjerovatno kako ti odlični auti imaju lošu elektroniku...tako je i auto od Pišekičina svekra izgorio u Beogradu, valjda isto ta nesretna elektronika...da čovjek ne zna o kakvim poštenim ljudima se radi, još bi pomislio i da im je netko to namjerno učinio!

Komentiraj...
Vidi sve komentare