To je to što me zanima!

'Javio mi se čovjek koji mi je u kaslić stavio novčanik pun love'

Na benzinskoj stanici pokazali su nam snimku kako odlazimo s novčanikom na krovu. Sve smo pretražili, a onda je osvanuo u našem kasliću, kaže čitateljica je tražila da joj se pošteni nalaznik javi
Vidi originalni članak

Suprug i ja krenuli smo u subotu na Sljeme na Snježnu kraljicu. Stali smo na benzinsku na Aleji Bologne. Dok je on tankao, ja sam stavila njegov novčanik na krov auta, računajući da će ga uzeti i otići platiti. On je u međuvremenu shvatio da ima novca u jakni i otišao platiti benzin, a novčanik nije ni vidio na krovu, priča nam čitateljica 24sata (podaci poznati redakciji).

Kartice, novac, dokumenti...

Sjeli su auto i nastavili prema Sljemenu. Da nema novčanika shvatili su kad su parkirali auto u Bistri.

U novčaniku su bili dokumenti, kartice i puno gotovine.

- Okrenuli smo se odmah natrag, nazvali i pumpu, no novčanika vise nije bilo. Pokazali su nam na kameri da smo se s pumpe odvezli s novčanikom na krovu - priča nam čitateljica koja je nazvala u redakciju kako bi nas zamolila za pomoć.

Ne u pronalasku novčanika koji je bio pun gotovine i dokumenata, već kako bi pronašla nesebičnog nalaznika koji im je taj novčanik vratio u sandučić. U istom stanju u kojem ga je pronašao, sa svim sadržajem i novcem.

Nazvao me muž i rekao:'Pogodi što gledam u kasliću?!'

- Pretražili smo sve pješice nekoliko puta do Podsusedskog mosta, ali novčanika nije bilo. U policijskoj postaji na Črnomercu nije prijavljeno ništa. U utorak tijekom dana zove me muž. I kaže: 'Pogodi što upravo gledam u kasliću!?'

- Netko je vratio novčanik sa svim sadržajem. S obzirom da nije ostavio nikakav kontakt, molimo poštenog nalaznika ili nalaznicu da nam se javi na telefon 098316649 - rekla nam je čitateljica.

Poruka stigla nakon teksta u 24sata

Vrlo brzo nakon objave ovog teksta na broj za kontakt stigla je poruka: 

'Dobar dan. Vidio sam zahvalnicu i hvala vam. Ostao bih anoniman. Bio sam samo u prolazu. Otišao sam za Bosnu. Imam dijete, a tuđe stvari ne želim. Ugodan dan, želm vam svu sreću'.

Idi na 24sata

Komentari 311

  • Maus666 09.01.2020.

    Svaka čast čovječe..

  • leaderda 09.01.2020.

    Lijepo je znati da jos postoje ljudi s punim novcanikom...

  • Jo.Jo 09.01.2020.

    Cudno,ima par dana ih pljujete,kao Bosance I Hrvate iz Bosne,sta se tice glasanja za Prijedsednika...Sad sve pohvale postenom nalazniku!!!! Cudan neki NAROD!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare