To je to što me zanima!

Netko mu nožem zaklao tornjaka u dvorištu kuće

Vrlika: Vlasnik prijavio ubojstvo svog psa policiji. Kazao je kako je čuvši komešanje i buku izašao i ugledao muškarca kako preskače ogradu i bježi
Vidi originalni članak

Tornjak star godinu i pol ubijen je u petak navečer oko 22 sata u dvorištu obiteljske kuće Duje Mandarića (76) u Vrlici. Nepoznati počinitelj ušao je u dvorište i nožem probo psa koji je bio vezan lancem. Mandarić je prijavio ubojstvo svog psa policiji. Kazao je kako je čuvši komešanje i buku u dvorištu izašao i ugledao muškarca kako preskače ogradu i bježi put ceste. No nije mu vidio lice jer je bila noć. I tada je na podu ugledao mrtvo tijelo svog ljubimca. Vlasnik je u šoku te nikako ne shvaća zašto je netko odlučio ubiti njegovog dobrog psa.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • branimir17 09.11.2008.

    nitko ne spominje da je prvo krenu s nozem na vrata koja su srecom bila zakljucana , da bi otisao u dvoriste i ucinio ovo... http://www.facebook.com/album.php?aid=9128&id=1265113532&saved#/photo.php?pid=156809&id=1265113532 sto se treba jos dogodit da policija privede pocinitelja???

  • crni asvalt 09.11.2008.

    Narkoman koji iza sebe ima nekoliko krađa, koji napada ljude, hoda uokolo s nožem, razbija bokserom ljudima glave i to podmuklo s leđa, prijeti momku klanjem.... I kada nakon ovakvog djela, odnosno ulaska u tuđe dvorište i klanja tuđeg psa nemoćnom starcu, naša policija ne učini ništa, poruka je to njemu i takvima da i dalje mogu raditi što god ih je volja. Dok ne napravi nešto tragično. A onda će neki policijski glasnogovornik reći \"Počinitelj otprije poznat policiji...\" A istinitije bi bilo reći \"Policija otprije poznata po neradu svojim nedjelovanjem i nesposobnošću omogućila je osobi koja bi trebala biti u zatvoru da bude na slobodi i počini to što je počinila\" I da, dobio je po njušci, ipak je to Vrlika... misto koje je Zagora i Dalatinskoj Zagori!

  • Splićo 09.11.2008.

    Čuo sam da je dobio po njušci?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare