To je to što me zanima!

Netko se u Kijevu zabio u auto u kojem je bio Volodimir Zelenski: 'On nije ozbiljnije ozlijeđen'

Identitet vozača koji je udario u automobil sa Zelenskim te u još jedan auto iz pratnje zasad nije poznat, kao ni okolnosti tog događaja
Vidi originalni članak

S automobilom u kojem se nalazio Volodimir Zelenski u srijedu navečer u Kijevu sudario se drugi automobil, objavio je glasnogovornik ukrajinskog predsjednika, Sergej Nikiforov.

Identitet vozača koji je udario u automobil sa Zelenskim te u još jedan auto iz pratnje zasad nije poznat, kao ni okolnosti tog događaja.

Liječnici koji su bili u pratnji šefa države pružili su hitnu pomoć vozaču automobila koji je prevezen u bolnicu.Pregledali su i Zelenskog koji nije ozbiljnije ozlijeđen.

OŠTAR ISTUP PREDSJEDNIKA Zelenski 'opleo' po Trumpu: On nastavlja hvaliti Putina, trebao bi skinuti te ružičaste naočale!

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski razgovarao je u srijedu sa stanovnicima ponovno osvojenih područja na sjeveroistoku zemlja o njihovim iskustvima pod ruskom vlašću, dok su se stanovnici u središnjoj Ukrajini borili za očuvanje vodovodnog sustava od neprijateljskih raketa.

Krivij Rih, najveći grad u središnjoj Ukrajini, koji je prije rata brojao oko 650 tisuća stanovnika, pogodilo je u srijedu 8 krstarećih raketa, kazali su ukrajinski dužnosnici.

''Uništeno je vodocrpilište. Rijeka je probila branu i izlila se iz korita. Stambene zgrade su samo nekoliko metara udaljene od rijeke'', napisla je na Twitteru zastupnica u ukrajinskom parlamentu Inna Sovsun.

VELIKI NAPREDAK Zelenski: Ukrajina je ovog mjeseca povratila oko 2000 kilometara zauzetog teritorija

Raketni udari pogodili su branu akumulacije Karachunov, rekao je Zelenskiy u videu objavljenom u četvrtak rano ujutro. Vodovodni sustav nije bio objekt od vojne važnosti, stotine tisuća civila svakodnevno ovise o njemu, dodao je.

Video poruka ukrajinskog predsjednika objavljena je nakon njegovog povratka u Kijev, gdje je stigao iz regije Harkiv, te ubrzo nakon što je iz njegovog ureda objavljena vijest o prometnom sudaru u kojem je sudjelovao predsjednikov automobil.

Zelenski je u srijedu posjetio i grad Izjum te je podijelio medalje vojnicima.

>>

Idi na 24sata

Komentari 47

  • pocetnik 15.09.2022.

    nemojte biti iznenenadjeni ako za koji dan bude prebacen u ameriku na lijecenje..drugi izlaz ne postoji...

  • vujat 15.09.2022.

    Kakve koristi bi netko imao od ubojstva ovog fikusa? Odmah bi Ameri pronašli drugog trubadura

  • bornnl 15.09.2022.

    Cijeli rat je namjestaljka WEF foruma.Ovog Zelenskog su Rusi mogli ubiti kad su god htijeli.Ako se moglo zaletiti auto u njega mogao je i projektil.

Komentiraj...
Vidi sve komentare