To je to što me zanima!

Neven Mimica danas odgovara na pitanja Odbora za razvoj EU

Nominiran je za povjerenika za međunarodnu suradnju i razvoj. Izjavio je da je taj sektor jedan od tri koja je i sam želio te da mu je posebna čast što je nominiran
Vidi originalni članak

Pred Odborom za razvoj Europskog parlamenta u ponedjeljak će biti saslušan Neven Mimica, kandidat za povjerenika Europske komisije. Njegovo će saslušanje početi u ponedjeljak u 18.30 sati.

Mimica je u Barrosovoj komisiji bio povjerenik za zaštitu potrošača, a izbor je i za novi sastav Komisije kojoj je na čelu Jean Claude Juncker.

Nominiran je za povjerenika za međunarodnu suradnju i razvoj. Mimica je izjavio da je upravo taj sektor jedan od tri koja je i sam želio, dodavši da mu je posebna čast što je nominiran za povjerenika za međunarodnu suradnju i razvoj, javlja Media Servis.

-To je vrlo važna djelatnost EU-a, jer sama Unija i njezine članice predstavljaju najvećeg donatora međunarodne pomoći u svijetu - rekao je Mimica.

Saslušanja u EP moraju proći svi kandidati za povjerenike, a završna će se održati 7. listopada.


Idi na 24sata

Komentari 5

  • ina67 29.09.2014.

    Vjerujem u njega.

  • morski konjić 29.09.2014.

    Štovani puče - jedna informacija : dotični Mimica potjeće iz malog mjesta Mimica u bilzini Omiša...Mjesto koje ima jako puno stručnjaka, intelektualaca na svim stranama svijeta i u raznim strukama za iznenaditi se i tako već generacijama (ili im odgovara klima ili su svi "udreni u glavu" pa su tako pametni....

  • Marly 29.09.2014.

    Kaže da je učio, valjda je i naučio, vidjet ćemo

Komentiraj...
Vidi sve komentare