To je to što me zanima!

Nevenka Bečić je ozlijeđeno rame pregledala kod oporbe

U splitskoj bolnici pregledao ju je kolega iz Gradskog vijeća, traumatolog dr. Luka Roguljić iz HDSSD-a, koji je poteze gradonačelnika Keruma često oštro kritizirao
Vidi originalni članak

Predsjednica splitskog Gradskog vijeća i sestra gradonačelnika Željak Keruma Nevenka Bečić u četvrtak je u splitskoj bolnici bila na pregledu ramena koje je ozlijedila u Zagrebu prije dva tjedna. Pregledao ju je kolega iz Gradskog vijeća, traumatolog dr. Luka Roguljić iz HDSSD-a, koji je poteze Keruma često oštro kritizirao. 

Boravak u bolnici Nevenka Bečić iskoristila je i za kratko druženje s predsjednikom oporbenog HDSSD-a, kirurgom dr. Hrvojem Tomasovićem, na kojeg je nedavno pozvala zaštitare da ga izbace iz vijećnice. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • WOMANIZER 04.01.2013.

    hahahahaha jednosavno si ne mogu pomoći, ali cijelo vrijeme si mislim da ju je pregledao na drugi način! xD

  • ivancica10 03.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Vlad 03.01.2013.

    Što ona reče lani u svezi snijega u Splitu. Zašto ona izlazi? Plaši djecu, turiste... svojom pojavom. Treba tražiti oružni list za frizuru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare