To je to što me zanima!

Nevenka izbacila novinare da ne čuju pravo stanje Hajduka

Protjerivanju medija iz gradske vijećnice protivili su se vijećnici Luka Roguljić i Igor Boraska, SDP/HNS-ovci su bili suzdržani, a 17 ostalih je glasalo za odluku
Vidi originalni članak

Predsjednica splitskog Gradskog vijeća, Nevenka Bečić izbacila je jutros novinare iz vijećnice kako ne bi čuli izvještaj o stanju Hajduka koji traži 60 milijuna kuna kredita. Na prijedlog Uprave Hajduka, NO i vijećnika HDZ-a, izglasan je zaključak da dio sjednice ostane nedostupan za javnost, pa je predsjednica zamolila novinare i snimatelje da napuste vijećnicu, javlja Slobodna Dalmacija.

Protjerivanju medija iz gradske vijećnice protivili su se vijećnici Luka Roguljić i Igor Boraska, SDP/HNS-ovci su bili suzdržani, a 17 ostalih je glasalo za odluku. Nakon rasprave o Hajduku novinari su ponovno pušteni na sjednicu. 

HDSSD je nedavno upozorio da ukupni gubitak kluba iznosi 180 milijuna kuna te da Hajduk ne može vraćati kredit koji im treba da prežive samo do jeseni. 

Splitski gradonačelnik Željko Kerum uvjeren je da će svi vijećnici dati podršku za davanje kredita Hajduku. Predložio je i kako osigurati garanciju tog kredita:

- Hajduk je simbol grada, vječna tema. Ja bih banci dao udjele u Hajduku za garanciju. To bi bilo dobro jer bi onda i banci bilo u interesu da Hajduk što bolje posluje

Idi na 24sata

Komentari 72

  • čamil 07.06.2012.

    Nu je saće izvalt jaje.

  • Papi_1 07.06.2012.

    Kakva rospija ljudi dragi!Pa moj trogodisnji sin ima vise skole od nje i zna se bolje ponasati!

  • zdrawe 06.06.2012.

    bravo,, teraj bandu.. preko izvora..

Komentiraj...
Vidi sve komentare