To je to što me zanima!

Užas u Čakovcu: Ženi slomio 9 rebara, kralježak i palčanu kost

Muškarac (64) je u studenom svoju izvanbračnu suprugu bacio s kreveta na pod, tukao ju rukama i nogama u glavu i tijelu te ju teško ozlijedio. Ima prijelom devet rebara, kralješka i palčane kosti
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu podiglo je optužnicu protiv 64-godišnjaka zbog teških tjelesnih ozljeda izvanbračnoj supruzi.  

Okrivljenika se tereti da je lani tijekom noći s 19. na 20. studeni u obiteljskoj kući u okolici Čakovca, najprije verbalno a potom i fizički napao svoju izvanbračnu suprugu. Bacio ju je s kreveta na pod i udarao je rukama i nogama u glavu i tijelo. Teško ju je ozlijedio. Nesretna žena zadobila je prijelom devet rebara, prijelom kralješka i prijelom palčane kosti.

Okrivljenik je u istražnom zatvoru, a optužnicom je predloženo da mu se produlji boravak u zatvoru zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela. 

Idi na 24sata

Komentari 78

  • mala vatra 18.01.2019.

    I kaj?Budu ga optužili za remećenje javnog mira i reda,eventualno za nanošenje tjelesnih ozljeda i nikome ništa.Kad bi ga optužili za pokušaj ubojstva možda bi onda proveo neko vrijeme u zatvoru...

  • TITO LEGENDA HEROJ 17.01.2019.

    ako je izuo obuću onda je ok,...

  • Sjajna25 17.01.2019.

    Ja ne kužim zbog čega neke žene to trpe. Je li to da nemaju kamo, ili se nadaju da će se popraviti ili nešto treće?

Komentiraj...
Vidi sve komentare