To je to što me zanima!

Nevjerojatna drama na Dravi: Srna udarila dječaka i srušila ga u brzu rijeku, držao se za špagu

Prilikom dolaska na mjesto događaja policija je uočila dječaka u rijeci, potopljenog tijela, kako se drži za konop koji viri iz asfaltne podloge. Do dolaska hitne pomoći grijali su ga svojom odjećom
Vidi originalni članak

U srijedu, oko 20 sati voditelj smjene Operativno-komunikacijskog centra Policijske uprave varaždinske zaprimio je dojavu 14-godišnje djevojčice da se nalazi na obali derivacijskog kanala HE Varaždin kod Svibovca Podravskog te da je njezin 13-godišnji prijatelj upao u Dravu. Djevojčica ga nije mogla izvući pa je kontaktirala policiju.

POGLEDAJTE VIDEO Uznemirujuća snimka: Pala sam pod jureći vlak. Nemam pojma kako sam uspjela ostati živa...

Voditelj smjene je žurno uputio policiju, vatrogasce i hitnu pomoć na mjesto događaja. Istovremeno je s djevojčicom ostao na telefonskoj liniji te je uputio da mobitelom daje svjetlosne znakove policajcima koji stižu. 

Nedugo nakon, stigla su dva policijska službenika te zatekla dječaka u vodi kako se drži za konop koji viri iz asfaltne podloge, a tijelo mu je pokriveno vodom koja teče jakom brzinom nizvodno prema hidrocentrali. Policajci su dječaka brzo izvukli iz vode te ga ugrijali svojom odjećom do dolaska hitne pomoći.

ZABIO SE U PRIKOLICU Užas na autocesti kod Ogulina: Kotač otpao s kamiona, naletio vozač s djetetom. Teže ozlijeđen

Nakon dolaska hitne pomoći, prevezli su ga u Opću bolnicu Varaždin.

Policija je u razgovoru s dojaviteljicom i još dvije djevojčice saznala da su zajedno s 13-godišnjakom oko 20 sati šetali po nasipu. U jednom trenutku u polju su ugledali psa kako trči za srnom. Srna je tada promijenila smjer i krenula trčati prema djeci, pri čemu je udarila dječaka koji je od siline udarca izgubio ravnotežu i upao u rijeku.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • Miške 21.04.2022.

    Dario Srna

  • Nik Čulibrk 21.04.2022.

    Bravo curo.

  • ibezan 21.04.2022.

    Dobro se djevojcica snasla pa zvala pomoc neka djeca bi se uspanicila pa pobjegla,ne namjerno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare