To je to što me zanima!

Nevjerojatna priča: Žena skočila sa zgrade pa pala na prolaznicu i usmrtila ju. Ona preživjela...

Ileanu Kristea liječnici su pokušali spasiti, ali ozljede su bile preteške i ona je naposlijetku preminula u bolnici. Žena koja je skočila sa zgrade prošla je tek s lakšim ozljedama
Vidi originalni članak

Ileana Kristea (60) tragično je stradala nakon što je na nju s 5. kata zgrade u Bukureštu pala žena koja je pokušala počiniti samoubojstvo, prenose rumunjski mediji.

Sve se dogodilo u glavnom gradu Rumunjske oko 9 ujutro, a nesretna Ileana preminula je u bolnici u večernjim satima.

Tog kobnog 25. listopada, Ileana je izišla iz zgrade u kojoj živi i krenula prema autobusnoj stanici. Imala je dvoje djece, a radila je kao knjigovođa u Nacionalnoj službi za zapošljavanje. Na pola puta do autobusne stanice na nju je pala žena koja je skočila s 5. kata zgrade.

Na nesretnu Ileanu pala je s 20 metara visine, a stručnjaci navode da je to kao da vas pogodi automobil pri brzini od 60 km/h. Obje su nakon svega bile pri svijesti, a prolaznici su odmah pozvali hitnu pomoć.

Žena koja je skočila sa zgrade neprestano se ispričavala i kazala je kako je pogledala prije nego što je skočila da se uvjeri da nitko ne prolazi.

Ileanu su liječnici pokušali spasiti, ali ozljede su bile preteške i ona je naposlijetku preminula u bolnici u večernjim satima.

Žena koja je skočila sa zgrade prošla je tek s lakšim ozljedama, a policija ju tereti za ubojstvo iz nehaja.

Ileanina obitelj najavila je kako će ženu tužiti i tražiti odštetu.

 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Matthope 06.11.2023.

    Kao u Alan Fordu onaj kaj mu nikako ne uspijeva samoubit se.

  • zelena mamba 06.11.2023.

    Pa kaj se čudite ? Prije 50 i nekaj godina tak je frajer skočil sa nebodera na Trgu i opal na dečka ( prezival se Štoos ) i poginuli oba dvojics . Nažalost , malo nas je zagrebčana koji se toga sjećaju .

  • demencijamira2211 06.11.2023.

    Nije ju ni onaj gore Tio, sad će u buxu

Komentiraj...
Vidi sve komentare