To je to što me zanima!

Nevjerojatne scene iz srca Irske: Pogledajte kako prosvjednik pali policijsko vozilo u Dublinu

Na društvenim mrežama pojavila se i snimka navodno nastala u jučerašnjim neredima. Na njoj se vidi kako prosvjednik pali policijski automobil, ostali vade mobitele i snimaju buktinju...
Vidi originalni članak

Ovo što se događalo u četvrtak u Dublinu je jednostavno užasno. Te scene nismo vidjeli desetljećima. Rulja je iza sebe ostavila ogromno uništenje, uhićeno je 34 ljudi, kazao je jutros na press konferenciji policijski načelnik Drew Harris.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjećamo, veliki neredi izbili su u irskoj metropoli nakon što je u napadu pred školom nožem ozlijeđeno troje djece i jedna žena.

Jedna od ozlijeđenih, 5-godišnja curica, u bolnici je u kritičnom stanju, piše BBC.

PROGLASILI GA HEROJEM Dostavljač kacigom udario napadača iz Dublina: "Bacio sam motor i krenuo za njim..."

Nekoliko sati nakon napada na ulice je izašla bijesna masa i uskoro su izbili neredi. 

- Uništeno je 11 policijskih vozila, tri autobusa, 13 trgovina teško je oštećeno ili uništeno - kazala je policija na presici.

POGLEDAJTE VIDEO: 

NEREDI U IRSKOJ VIDEO Kaos na ulicama Dublina: Prosvjednici razbijali i palili po ulicama, sukobili se s policijom

Na društvenim mrežama pojavila se i snimka navodno nastala u jučerašnjim neredima. Na njoj se vidi kako prosvjednik ubacuje zapalljenu kutiju u policijski automobil, ostali vade mobitele i snimaju buktinju...

- Jako me je strah. Ljudi su provaljivali u trgovine, pljačkaju ih, pale sve oko sebe. Zapalili su i policijske automobile, tramvaje, autobuse. Putem do kuće vidjeli smo horde klinaca, koji inače rade gluposti po Dublinu, kako nose odjeću koju su ukrali iz dućana - kazala nam je jučer Hrvatica Dora.

EKSKLUZIVNO ZA 24 SATA VIDEO Hrvat u kaosu Dublina: Iz restorana sam gledao kako pale bus. Zaključali su nam sad hotel

Idi na 24sata

Komentari 90

  • max2017 24.11.2023.

    A Merkel je pozvala ,...i došlo je silom 2-3 miliona pod devizom da su redom profesori, doktori i  inžinjeri,.........Razmilili su se diljem Evrope  ko peronospora  unijevši  nasilje, vjerski fanatizam i klaoničke manire,...........Danas kad se vide horde u tv prijenosima ......to su sve redom neuniformirani i javno nenaoružani muškarci 18-40 god   ,.....po mojem viđenju vojnici -SVI ",.....nema žena.djece itd,........samo fundamentalisti koji čekaju komandu ,...Zlotvori,......a EU se čudi ko tele šarenim vratima...

  • osmanlija-ja 24.11.2023.

    Mediji: uzmu sliku s neta, bez ikakvog konteksta, i onda dodaju kontekst prema vlastitom ukusu i cilju i slože oko toga priču.

  • funky M 24.11.2023.

    Za info i malo konteksa da dodam: Populacija R. Irske je 94,1% bjelačka. Unatoč tome, irski premijer je nedavno izjavio da su vlada Irske i državne službe "previše bijele" i da to treba promijeniti, u ime multi-kulti rasne raznolikosti. Sapienti sat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare