To je to što me zanima!

Nevjerojatne scene: Policajca u SAD-u napao roj ljutih pčela, on se srušio, sve su snimile kamere

Unesrećenom su vrlo brzo u pomoć stigli vatrogasci i hitna služba te je stabilno.  Osim stradalog policajca, ubode pčela pretrpio je i muškarac koji je popravljao obližnju kuću
Vidi originalni članak

Helikopter televizijske kuće snimio je nevjerojatne kadrove u kojem se policajac volonter srušio na pod nakon što su ga ubole pčele koje već duže vrijeme napadaju stanovnike u Los Angelesu, piše Fox LA. Snimku napada možete pogledati ovdje.

Na snimci se vidi kako muškarac nije uspio ući u auto nakon što su ga pčele napale. 

Nakon nekoliko uboda, srušio se na pod gdje je nepomično ležao. Glavom je prilikom pada udario u asfalt zbog čega je zadobio i ogrebotine.

SRETAN KRAJ POTRAGE U SAD-U Pronašli djevojčicu otetu prije šest godina! 'Vlasnik trgovine ju je prepoznao iz dokumentarca!'

- Ovo nije normalno ponašanje pčela. Nije normalno da su toliko razjarene i da vas žele napasti - ispričao je stručnjak za američke medije.

Unesrećenom su vrlo brzo u pomoć stigli vatrogasci i hitna služba te je stabilno.  Osim stradalog policajca, ubode pčela pretrpio je i muškarac koji je popravljao obližnju kuću.

NOVI VAL MIGRACIJE SAD upozorio na strože kazne za nezakonit prelazak granice

Policija je zatvorila taj dio četvrti u Los Angelesu i poručila svima da ostanu u kućama dok se problem ne riješi. Vjeruje se kako su pčele došle iz košnice koja je bila u obližnjoj kući.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zagorac2 18.05.2023.

    znadu pcele tko je stetocina

  • Piver 17.05.2023.

    jos kad nebi mlatarao rukama okolo ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare