Obavijesti

News

Komentari 37

Pronašli djevojčicu otetu prije šest godina! 'Vlasnik trgovine ju je prepoznao iz dokumentarca!'

Pronašli djevojčicu otetu prije šest godina! 'Vlasnik  trgovine ju je prepoznao iz dokumentarca!'

U doba otmice skrbništvo nad Kaylom imao je njezin otac Ryan, koji ju je tog vikenda u srpnju 2017. godine ostavio kod njezine majke Heather. Trebao ju je pokupiti 5. srpnja, ali nije ih pronašao na adresi.

VIDEO

Kayla Unbehaun nestala je kao devetogodišnjakinja iz Illinoisa 2017. godine. Njezin slučaj dobio je ogromnu pažnju medija, ubrzo se doznalo kako je Kaylu otela njezina majka Heather, ali policija nije imala tragove...

U vrijeme otmice skrbništvo nad Kaylom imao je njezin otac Ryan, koji ju je tog vikenda u srpnju 2017. godine ostavio kod njezine majke Heather. Trebao ju je pokupiti 5. srpnja, ali nije ih pronašao na adresi. 

Policija u Illinoisu potvrdila je tad kako je Kayla posljednji put viđena 4. srpnja 2017. godine. Američki nacionalni centar za nestalu djecu objavio je njezinu fotografiju i podatke, lansirana je potraga, ali ona nije urodila plodom.

Pijani vozač u SAD-u policiji se opravdavao suludim razlogom: Nisam ja vozio, već moj pas!
Pijani vozač u SAD-u policiji se opravdavao suludim razlogom: Nisam ja vozio, već moj  pas!

Centar za nestalu djecu na svojim je stranicama držao i fotografiju kako bi Kayla mogla izgledati danas, slučaj je spomenut i u Netflixovom dokumentarcu "Unsolved Mysteries" , što je, javlja ABC Chicago, navodno dovelo i do pronalaska Kayle!

Kako pišu američki mediji, vlasnik trgovine u shopping centru u Ashevilleu u saveznoj državi Sjeverna Karolina prepoznao je Kaylu iz Netflixova dokumentarca te je kontaktirao policiju. 

VIDEO Srpska voditeljica: 'Srbija je duplo manja, možda čak više nego duplo manja od Amerike'
VIDEO Srpska voditeljica: 'Srbija je duplo manja, možda čak više nego duplo manja od Amerike'

- Policija je potvrdila kako je Heather Unbehaun uhićena, dok su brigu o Kayli u prvom trenutku preuzele odgovorne službe - piše ABC Chicago. 

- Presretan sam što je Kayla kod kuće i što je sigurna. Hvala svima koji su pomogli u potrazi. Molim vas da poštujete našu privatnost dok se ponovno upoznajemo - oglasio se Kaylin otac Ryan nakon što je čuo dobre vijesti. 

Protiv Heather je zasad podignuta optužnica zbog otmice djeteta. Vjerojatno je čeka još poneka...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.